Forumcu vasiyetini acikliyor Canımdan fazla sevdiğim sevgilim, arkadaşlarım ve akrabalarım! bir gün olurda, trojan ya da başka bir nedenden ötürü vefat edersem, gerçekleştirilmesini arzuladığım hususlar şunlardır : 1 domaındlx'ten almış olduğum 100 mb'lık web alanımı sevgilime bırakıyorum 2 50 emaıl adresimi pertman5 e bırakıyorum 3 msn listemdeki kız arkadaşlarımı babama bırakıyorum 4 bilgisayarımdaki hack dokumanları arkadaşım o kendini bilir )'e bırakıyorum 5 ses kartım ve harddısk'imi, enişte kızı asli'ya bırakıyorum 6 download etmek için günlerce uğraştığım video, mp3 ve java scrıptlerimi komşumuzun kızı gizem'e bırakıyorum 7 bozuk mouse'umu benimle gömün!! 8 monitörümü kimseye bırakmıyorum benimle gömün! 9 cd'lerimi de kimseye bırakmıyorum, onları da benimle gömün! 10 geçen ay gelen 60 ytl'lik telefon faturamı, ölene dek ödeyememissem geciktirmeden ödeyin; gözüm açık gitmeyim! 11 öldükten birkaç gün sonradan eğer sğz kullanmayacaksanız; züperonlıne, hortnet, makbanknet, küfür yasaktır, yamukbanknet, çısbanknet, vızvıznet zartzurtnet sınırsız internet aboneliklerimi iptal edin ama, boşu boşuna kredi kartımdan para tahsil edip durmasınlar 12 emri vaki olduktan sonradan tüm gücünüzle çaba ederek, enbokzirve100'deki hitimi arttırın ve beni zirveye taşıtın arttırmazsanız öbür dünyada iki elim yakanızdadır 13 beni defnetmenizden daha sonra öteki tarafta imkan bulur bulmaz hemencecik onlıne olacağım ve sizlerle temas kurmaya çalısacağım bu yüzden gecelerı msn'de onlıne olun 14 eksik önceki şık gerçekleşirse, beni dost listenize ekleyın, nankörlük etmeyin, yoksa hacklerim 15 sevgilim, sağda solda chat yaptığını duymayayım, yoksa hortlar gelirim 16 mütemadiyen benim ruhumu çağırmayı deneyin ; ey ruh geldinse 3 maıl yolla deyin 17 gelmişsem bilgisayarı reset'leyin 18 ben öldükten daha sonra web sitesi filan yaparsanız bana da lınk verin küfür yasaktır kullanılanlara ekleyin 19 gözlerım yavaşça kapanmaya başladı, ivedi söyleyın bana şu anki, hit durumum nedir? 20 azıcık kenara çekilin şöyle, ölmeden önce son bir defa msn'de chat yerine getirmek istyorum 21 aah, ölüyorum galiba, ivedi soleyin virüs'ü kim gönderdi bana Ah ölüyorum, kütt sevgius