Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forumda izdivaç

Forumda izdivaç
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Forumda izaç hayatıım ben geldiim :çiçek: * bi smileyle yırtabileceğini mi zannediyosun nerdesin bu saate kadar! hayatım iş kuvvet biliyosun işte konu kilitle ,çift dikiş sil, troll user banla her zamanki şeyler * ben sanki abes oturuyorum bütüngün topiği temizleyene kadar canım çıktı, her gece getirdiğin arkadaşlarının pisliğini temizledim duplike mesajlarını sildim tamamlanmış canım anlıyorum seni ikimizde baskı bir gün geçirmişiz ee ne yemek yemek var! * tek derdin bu dimi makarma yaptım! nee yeniden mi makarma * eve başka bişey getirdiğin mi var pinchgif yemekten daha sonra fotovizyona bakıcaktık beraber ona tarafından dün laf vermiştin hayatım zkupa başladı! futbol puanımı artırmam gerekli tek eğlencem bu halden anlayan ol lütfen * off yaa of bu gibi örneklemeler çoğaltılabilir her evlilikte olduğu gibi kıskanmalar küçük tartışmlarda yaşanacaktır natürel oysa(levent kırca çık içimden ) hoş geldin hayatıım * hoşbulduuk eeeee? * neoldu? bi değiştirme farketmedin mi bende * ne gibi? imzanı mı değiştirdin? yuh bundan böyle yani yuh bilerek mu yapıyosun be adam avatarımı deiştirdim görmüyomusun pinchgif nasıl olmuş? * valla ne biliym evli barklı bi kadına o kadar yakıştıramadım ben ne o öle memeler dışarda filan gotik bu sen ne anlarısın be * bilmiyorum valla +18 topiklerde dolaşıyomuşsun zaten duyumlarını alıyoruz benim başımı belayamı sokucaksın lan sen kadın da erkeğini kıskanacaktır haliyle nerdekaldın çabbuk cevap ver!!! * arkadaşlarla zchat e takıldık birazcık seksilolita18 kim yanıt ver ivedi!!! * yeni bi user hayatım niye sordun sweatingbulletsgif o resim albümünde ama yorumlar ne öle topiğinde seni bekleyen bi karın olduğunu unutuyomusun? * hayatım sandığın gibi yok açıklayabilirim yeter bundan böyle ben annemin bloğuna gidiyorum * fakat fakat ve dananın kuyruğunun koptuğu yere geliyoruz bir evliliği koskoca bi forumun ortasında yürütmek zorlama tabi özel yaşam diye bişey kalmaz ortada, meriç erkan ahu tuğba ikilisi gibi dolaşırsını ortalıkta valla hayatıııım * buyur canımın içi topiği kitledin mii? * evet aşşkım!! yaklaş bakalım şöyle kullanıcı başlığıma dürüst sen ehem bi ses geldi yarı kocacım sen de duydun mu? * kedidir bayan kedi  

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt