Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forumda üye çeşitleri

Forumda üye çeşitleri
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Forumda aza çeşitleri nostaljik üye ne dek bahtiyarım bir bilsen mesut, iyiki dahil olmuşuz bu foruma fabrikatör tahsin beyin ogluda forum açmış beni taciz ediyor mecalimin kalmadıgını ilettim kendilerine tez üye ALLAH! bu forumu yeni görüyorum anında aza olayım ( onbeş saniye daha sonra) tescil enter vaybe ne kadar güzel forummuş herkes kaynaşmış hemencecik konu açmalıyım (3 dakika sonra) yav atmış konu açtım bir tek mesaj tebrik yok yav değil abiya bu zamanda kimseye iylik yapmıyacan, burda emege saygı yok bi daha girersem namerdim (esc) dindar aza aza adı parola hııım haydi bismilla enter yinemi +18 eklemiş biri nç nç neyse kınamak için bir bakim gözümü kapatıp hemen geri çıkayım nankör alçak aza vay şu resimlere bak ne kadar hoş vayy vay bu ne hoş program hemencecik bilgisayarıma ekliyeyim, bunuda telefonuma ekliyeyim bunuda yükleyeyim bunuda bunudabunuda ( iki gün daha sonra cezayı hak eder) vay bana ha banned ha cinayet ha ben şimdi size gösterrim hecker gönderimde görün  

858,496Konular
981,630Mesajlar
29,717Kullanıcılar
mechastylerSon üye
Üst Alt