Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forumdan 3 üyeye çiçek verelim

Forumdan 3 üyeye çiçek verelim
0
46

Similar threads

Üstteki üyeye avatar hediye edelim Ablalarım üstteki üyeye cümbür cemaat bir tane avtar armağan etsinusttekiuyeyeavatarhediyeedelim5c516fec3d820alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ben ayrılıyorum forumdan Ben Ayrılıyorum forumdan mesajlari Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de bölünmüş olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! Hassas: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Forumdan ayriliyorum nurovski: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı Ben aptal olmayan sarışınünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum Kariyerimin zirvesindeyken teslim etmek istiyorum Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden Hoşçakalın mislinay: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
foruma uye secme sınavı:D:D:D Soru1) Aşağıdaki pmlerden hangisi admine gönderilmemelidir ? A)baba bu 100 msj olayında bana bi torpil geçseniz B )X adlı aza bana pmden küfür etti,bende ona küfür ettim bide siz ağzının payını verseniz C)Baba bana tesekkur etsene ya hiç tesekkurum değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Cemil Çiçek Hayatı Hakkında Biyografik Bilgiler Bu konu; Cemil Çiçek hayatı hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Kim Kimdir bölümümüzde oysa bu sayfamızda sizlere politika dünyasından bir ad olan Cemil Çiçek 'in hayatı hakkında bilgiler veriyoruz 1548238006 1548238006...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt