Forumdan ayriliyorum nurovski: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı Ben aptal olmayan sarışınünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum Kariyerimin zirvesindeyken teslim etmek istiyorum Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden Hoşçakalın mislinay: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? pasika: Ben forumdan ayrılıyorum EditörAdmin: Peki pasika: Ne diyosun bee ? EditörAdmin: Olur pasika: Gidiyorum diyorum EditörAdmin: Olmaz pasika: Uçuyo musun sen ? EditörAdmin Maybe pasika: Gitmiyorum anasını satmforumdanayriliyorum5c5647cf5bc74gifalt :sin: :sin: :sin: EditörAdmin:forumdanayriliyorum5c5647cf61a94alt
Big Grin
Seker Melek: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınızforumdanayriliyorum5c5647cf8f67bgifalt :kiss: Kiss :kiss: Monera Angel: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek MM Yarışmalarıforumu açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın 1549158346 1549158346 forumdanayriliyorum5c5647cf92c0eforumdanayriliyorum5c5647cf92c0e http:forumzevzekcomstyleemoticonsdefaultmadgif SAdmin: Uleyn kaç yıldır adminiz, yemedik yedirdik, içmedik içirdik, giymedik giydirdik, her tarafta yedirdik fakat kıymetimiz bilinmedi Bana bir hollanda ineğini çok gördünüz Halbuki ne hayallerim vardı, kutu kutu çikolata yapacak, onları kimseyle paylaşmadan yiyebilecektim Daha artı duramam bu diyarlarda CaRiZmA: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Neden demeyin, ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak acilen de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım muhakkak değil Deli, efendim Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom Deliyim, yaparım forumdanayriliyorum5c5647d0096ecgifalt :hhh: Dp81 :hhh: ÖzDo: Fazla da hoş gidiyordu be konular Madem açmıyacağınız diyonuz, giderim o süre Ben kendi kendime yazan, gülerim Alla alla, sizi mi çekcem bi de Yaranılmıyo size kardeşim Gece Güzeli: Ben benn Daha pozitif konuşamıyacağım Böööööööwwwww 1549158346 1549158346 forumdanayriliyorum5c5647d00cbfbforumdanayriliyorum5c5647d00cbfb http:forumzevzekcomstyleemoticonsdefaultcryinggif Bögürtlen: Hiç bi konuda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lüzumlu kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o nesil topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım değil, akşam oldu, ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım asgari 3 mmli topikte geçene değin foruma uğramıyacağım zuzu65: MM mod renginin pempe, adminlerin lila renkte olması önerim kabul edilmedi Varoluşuma zıt daha artı duramam Aman tanrım, mor olacam yakında güllcan35: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim