Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duyuru Forumdaş forum dostlarıma

Duyuru Forumdaş forum dostlarıma
13
1K

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
8,489
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
6,966
Yaklaşık 1 haftadır yeni dalga virüs,ün etkisi altındayız ailecek ve oldukça zor geçeceğe benziyor bu durum dostlarıma tavsiyemdir kendinize çok ama çok dikkat edin kalabalık ortamlara girerken mutlaka hijyen olan maskenizi takınız inanın şuan hastaneler tıklım,tıklım dolu kendinizi lütfen koruyunuz bu virüs pandemi zamanındaki covid,den daha zararlı ve olümcül ilk olarak öksürükle başlıyor ve hiç bitmiyor vucudunuzda ne kadar olumsuzluk olabileceğini düşünüyorsanız hemen,hepsini ilerleyen zamanlarda görebiliyorsunuz keza yaşı benim gibi ilerlemiş ve hastalıklarınız artmış ise bilinç kaybı,baygınlık ve ölüme sebebiyet verebilir. sağlıklı günlerlde görüşmek dileğiyle geçici bir süreliğine forumlarda olamayacağım sevgi ve muhabbetle kalınız.

Zeberus

Yönetici
Kurucu
Etkileşim
4,107
F-D Coin
36,477
insanlar artık ne yapacak şaşırdı bir deprem bir korona şimdide bu çıktı ne yapacaz anlamadık

Alimetim

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
2,455
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
107,147
evet sayın kardeşlerim doğrudur Allah hasta olan kardeşlerimize acıl şifa nasıp etsin

m@cScaneR

Yönetici
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
7,355
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
102,019
bende 3 haftadır hastaneye gidip geliyorum.
allahın izniyle atlatmak üzereyim.
tüm arkadaşlara dikkat edin derim.
sağlıcakla kalın.

kaptan-8

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
10,696
F-D Coin
10,634
Geçmiş Olsun....

reis52

FD Üye
Etkileşim
40
F-D Coin
230
Yaklaşık 1 haftadır yeni dalga virüs,ün etkisi altındayız ailecek ve oldukça zor geçeceğe benziyor bu durum dostlarıma tavsiyemdir kendinize çok ama çok dikkat edin kalabalık ortamlara girerken mutlaka hijyen olan maskenizi takınız inanın şuan hastaneler tıklım,tıklım dolu kendinizi lütfen koruyunuz bu virüs pandemi zamanındaki covid,den daha zararlı ve olümcül ilk olarak öksürükle başlıyor ve hiç bitmiyor vucudunuzda ne kadar olumsuzluk olabileceğini düşünüyorsanız hemen,hepsini ilerleyen zamanlarda görebiliyorsunuz keza yaşı benim gibi ilerlemiş ve hastalıklarınız artmış ise bilinç kaybı,baygınlık ve ölüme sebebiyet verebilir. sağlıklı günlerlde görüşmek dileğiyle geçici bir süreliğine forumlarda olamayacağım sevgi ve muhabbetle kalınız.
Çok geçmiş olsun üstad,acil şifalar dilerim.Ben Ordu,da yaşıyorum,burada ne devlet hastahanelerinde ne özel hastahanelerde boş yatak var.Dediklerinize katılmamak elde değil.Hastaları yatak sırasına yazmışlar.Herkese sağlıklı mutlu yarınlar diliyorum.

muratt2727

Premium Üye
Etkileşim
402
F-D Coin
3,193
Saol Baba sende dikkat et kendine

melomi

FD Üye
Etkileşim
127
F-D Coin
120
geçmiş olsun reis bende atlattım ancak astımilacı ile geçti benimki 3 gün evde yattım hastanelerde maskesiz hiç girmeyin ordan bulaştı bana

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
8,489
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
6,966
Hepinizden allah razı olsun dostlar benim haricim,de hemen,herkes iyilesti allahın izni ile bende en kısa zamanda iyilesip aktif olarak aranıza katılacağım hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.(y)🖐️

sensi

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
3,339
F-D Coin
728
Gecmiş olsun ustam ben rahat geçirdim bu hastalığı .. biraz spor yapmama borçluyum günde gidiş geliş 12 km bisiklet biniyorum .. birde sigara ve içki ağzıma almadım.. gerisi yüce allahın vereceği ömür ve vakit saattir gerisi tefarruat.. bende ilk başlarda şiddetli baş ağrısı olmuştu hafif şekilde boğazımda FARANJİT benzeri bir rahatsızlık başladı .. hemen doğal ot ve bitkisel çaylara baş vurdum her akşam sıcak bir su bardağa zencefil. limon bal . ve bir şeker kaşığı sumak koyup demlemeye alıp akşam sabah içtim .. şu an her hangi bir şeyim kalmadı araara sadece öksürük olsada bunun tek ilacıda zencefili bala karıştırıp bir miktar kara biber yeterli oluyorBAL ve ZENCEFİL.png

Son düzenleme:

HKN34

FD Üye
Etkileşim
18
F-D Coin
295

HKN34

FD Üye
Etkileşim
18
F-D Coin
295
haklısın kardeşim söylediklerin çok doğru burada da bunu dile getirdiğin için Allah razı olsun kendimize dikkat etmeliyiz gerçekden kötü bir virüs dalgası kalabalık yerlerden uzak durmak ve hijyen olarakda maske kullanmak akıllıca üşenmemek gerekir çünki sonucu kötü olabilir uyarın için teşekkürler kardeşim ..!!! saygılar..!!(y)🙏🙏🙏

858,437Konular
980,852Mesajlar
29,480Kullanıcılar
Lafken3446Son üye
Üst Alt