Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forumdaş Yeni Tema

Forumdaş Yeni Tema
3
477

Forumdaş Yeni Tema Nasıl Olmuş ?

• Güzel

Oy: 11 84.6%
  • Fena Değil

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,917
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884

sezgin01

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
Co Admin
Etkileşim
48,126
F-D Coin
11,714
güzel olmuş, sitede arada donmalar meydana geliyor onada bakarsanız daha da güzel olacak teşekkürler

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
678
  • Anket
Forumdaşlar 2023 Seçimlerde Oylarınızla Hangi Partiyi Destekleyeceksiniz ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
953
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı ÇOK SEVDİM yaa,, bu şarkım bütün forumdaşlılara gelsin uzaklara uçma kuşum uçupta gitme vurulursun PRENSES DİANA: Ben öldükten sonradan dünyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır forumdaş'ı çok seviyorum PASCAL NOUMA: Been...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Blog yazıları, internet üzerindeki en popüler içerik türlerinden biridir. Özellikle belirli bir konu etrafında topluluk oluşturmak isteyen kişiler için forumlar büyük bir öneme sahiptir. Forumdas ve forumdaş kavramları da bu anlamda oldukça önemlidir. Bu yazıda, forumdas ve forumdaş kavramlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
526
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı COK SEVDİM yaa,, bu şarkım tum forumdaşlılara gelsin uzaklara ucma kuşum ucupta gitme vurulursun PRENSES DİANA: Ben oldukten sonra dunyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır forumdaş'ı cok seviyorum PASCAL NOUMA: Been...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,785Mesajlar
30,589Kullanıcılar
sylsSon üye
Üst Alt