Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forumdaşı bazı ünlülere sorduk...

Forumdaşı bazı ünlülere sorduk...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
reha muhtar

Burdan tüm FORUMDAS üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar FORUMDAS her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız

Mehmet Ali Erbil

FORUMDAS yeni konular tüm hızıyla devam ediyor!! Yeni gelişmeler Parmaktan daha sonra

İbrahim Tatlıses

Urfada FORUMDAS vardı da biz mi üye olmadıkTüm forumcuları çok seviyorumgizliden gizliye takılıyorum fakat siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum

Tüzük Mahkemesi Başkanı

FORUMDAS üyelerine saygıyla duyurulur!
FORUMDAS Moderatörler Kanununun DFıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir!
FORUMDAS Moderatör olacak birey forum meclisindeki 367 buluşma yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır!

Banu Alkan

Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldirBu muhtesem sarkilarimla

FORUMDAS'a renk katacagim, ayol iyiki varsin FORUMDAS !!

Bülent Ersoy

Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne hoş paylasimlar yapiyorsunuz FORUMDAS'ın gelecegi cok aydınlık aza olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu

AJDAR

Cikata Muz, muz Ben FORUMDAS 'a mal olmuş bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz

Erman Öğretmen

Artik bende bundan daha sonra FORUMDAS spor bölümlerinde yayin yapacagimUgurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis

Saadettin Teksoy

Ben Saadettin Teksoy!Bundan daha sonra bende sizlerleyim! sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim SakSakin FORUMDAS'tan ayrilmayin

*