Forumdaşlara Özel Phyton İle İp TV Kırma yazılımını paylaşıyorum lütfen emege saygı gösterip yorum yapmayı unutmayın
İlk Baş Phyton Programını İndirip Bilgisayara Kurmanız Gerekmetedir
Kullanımı
Zeberus.Py Uzantısını Açıyoruz
User Pass Tarama Yapacaksanız 1 : Seçenegini Seçiniz
Kendi User Paslarınızı Dosyanın Ana Dizine Atın Ben sizin için Özel User Pass Verdim ismi Metin Siz İSmini Degiştirebilirsiniz
1 Bastıkdan Sonra Combo İsmi İsteyecek Sizden Combo İsmi : metin
Sunucu dosya adını veya URL sini girin : Taratacagınız Panel İsmini Giriniz Not : Basta http:// olacak şekilde Giriniz
Örnek :
Lütfen özel kullanıcı aracınızı girin veya varsayılan olarak boş bırakın: Bu Alanı Boş Bırakın
Proxy kullanmak istermisiniz? [ Evet(1) veya Hayır(2) ]: Proxy Kullanmak Sizin Tercihiniz Ben Kullanmyorum
Sisteminize göre önerilen maksimum iş parçacığı--> Pc Ye Göre degişen Öneri Tarama hızı size baglı
[Angriff startet] Seçeneginden 1 Seçiniz
Olay Bu Kadar Basit İyi GÜnlerde Kullanın
Mac Tarama İçin 2 Seçin
[/REPLYANDTHANKS]
İlk Baş Phyton Programını İndirip Bilgisayara Kurmanız Gerekmetedir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kullanımı
Zeberus.Py Uzantısını Açıyoruz
User Pass Tarama Yapacaksanız 1 : Seçenegini Seçiniz
Kendi User Paslarınızı Dosyanın Ana Dizine Atın Ben sizin için Özel User Pass Verdim ismi Metin Siz İSmini Degiştirebilirsiniz
1 Bastıkdan Sonra Combo İsmi İsteyecek Sizden Combo İsmi : metin
Sunucu dosya adını veya URL sini girin : Taratacagınız Panel İsmini Giriniz Not : Basta http:// olacak şekilde Giriniz
Örnek :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Lütfen özel kullanıcı aracınızı girin veya varsayılan olarak boş bırakın: Bu Alanı Boş Bırakın
Proxy kullanmak istermisiniz? [ Evet(1) veya Hayır(2) ]: Proxy Kullanmak Sizin Tercihiniz Ben Kullanmyorum
Sisteminize göre önerilen maksimum iş parçacığı--> Pc Ye Göre degişen Öneri Tarama hızı size baglı
[Angriff startet] Seçeneginden 1 Seçiniz
Olay Bu Kadar Basit İyi GÜnlerde Kullanın
Mac Tarama İçin 2 Seçin
[/REPLYANDTHANKS]