Resim Çekilirken Yapılan Diyaloglar Fotoğraf çekilirken yaşanan dialoglar çekiyoruuum,gülümseyin hiii sırıtın demedim gülümseyin çekiyoruum çekiyoruum çekiyoruum çekiceeem sürüklemek üzereyim Allah belanı versin hilmi gülümseyin ayh saçım nasıl güzelgülümseyin yaa şapkamı taksam? gülümse lan bayan gülümse sen beni sewmiyosuun Allahım al canımı mumları üflerken fotonu çekicem hadi tamamlanmış çektin mi? pastayı yemeden önce mumlarını üflemeyi deneseydin çekicektim dur dur atlama fotonu çekim çektiim yuppiiiuu ayy ayyy kafasınımı çarptı o? evet sanırım son fotosu oldu bıde kendımizden koyalımm cekıyorum kanka dur bi saçım iyimi ii cem harbimi vallahi ii ya ya bi jole süriyim geliim ya makinanın pili bitiyo uff i ozman tukur azcık elime de yapıyım iki dakkada nihat olm sen sema teyzenin yanında geç hasan sen de gel şöyle öne dürüst gülten hala sen de bizim hanımın yanında dursan çocuklar siz önde durun sizin boyunuz kısa hah bi dakka ya veli, sen de nurten teyzenin yanına geçsen almıyo böyle alet gülsün herkes, gülün bakiiim hah işlenmiş, bozmayın sakın, çekiyoruuuuuumçeeeeeek tim!