Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fotoğraf çekmenin ve çektirmenin hükmü nedir?

0
160

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Resim çekenler fotağrafını çektikleri varlıklara yeni karakterler ve yeni çizgiler ekleyerek yaratıcılık iddiasında bulunmadıklarından hadisi şeriflerde geçen tehditleri de yargı etmezler Bütün bu sebeplerden nedeniyle film çekmek ve çektirmek hadislerin yasakladığı tasvir zarfında değildir *

Similar threads

Fotoğraf cekmenin ve cektirmenin hukmu nedir? Fotoğraf cekenler fotağrafını cektikleri varlıklara yeni karakterler ve yeni cizgiler ekleyerek yaratıcılık iddiasında bulunmadıklarından hadisi şeriflerde gecen tehditleri de hak etmezler Butun bu sebeplerden dolayı film cekmek ve cektirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sual: Kur’anı Türkçe tercümesinden okumak uygun mu? CEVAP Hayır, değildir Diyanetin hazırladığı Kur'anı kerim mealinin önsözünde diyor ki: (Kur'anı kerim, yalnız Türkçeye değil, hiçbir dile hakkıyla çevrilemez Eski tefsirlerin ışığı altında verilen manalara da tercüme değil, meal demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Allah’ın (cc) doksan dokuz güzel ismini ezberleme isteği bende ilk kez üniversite yıllarında uyandı O zamanlar Kuranı Kerim’i yanımdan hiç ayırmazdım Devamlı okurdum Ders çalışma aralarında da okur, kendimi bu yolla da dinlendirirdim Ayetlerin içinde ve sonunda geçen Allah’ın (cc) güzel isimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
13 YÂSİN SÛRESİ Kurtubi'nin naklettiğine göre bu surenin Mekkİ olduğu hususunda icma vardır 83 ayettirBu surenin faziletine dair bir çok hadisi şerifler nakledilmiştir Bunların sahih olup olmadıklarını en iyi bilen Allah'tır Diğer Mekki sureler gibi hecâ harfleriyle başlamıştır Bu surede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt