Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fps sorunu

Fps sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar
Oyun oynarken mesala lol oyunun ilk 10 dakkası FPS 60 civarlarında ama bazen 5 10 dakkalığında bazen 15 bile olabiliyor FPS 20 civarlarına geliyor bunun nedinin ısınmasındandır diye Laptop Soğutucu aldım ama gene sistemim ısınıyor Bilgisayar Acer Aspire V3571g Modeli 3 4 yıldır var nerdeyse , daha önceden fanı temizlemek amacıyla içini açmıştım ama bir kablo koptu tamirciye verdim tamir ettim o gün bu gündür içini açmaya korkuyorum sizce ne yapmalıyım

Similar threads

Selamun aleyküm merhabalar 3 yıldır Lol tarzı oyunlar oynuyorum ve bilgisayarımda harddisk harici bir sorun çıkmadı ondada harddisk taktırdım garantide onun dışında şimdi laptobumun alt orta taraflarında biraz fazla ısınma var oyundayken ısınıyor ve hemen kendini kapatıyor ama verdiği hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Dizüstü Bilgisayar Aşırı Isınma Sorunu Dizüstü bilgisayarlar daha az yer kaplamaları, şık ve taşınabilir olmaları sebebiyle gün geçtikçe masaüstü bilgisayarların yerine geçiyor. Sisteminiz üzerinde çalışabilmek için o büyük CPU, klavye, fare v.b. donanımları birbirine bağlamak zorunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
vgnsz 640e model bi vaio m var vede dünyayı burnumdan getirdikısaca anlatayım (yutdısı girişli garantisi yok çok pişmanım) 1 ısınma problemi acaip derecede ısınıyor ve bilgisayardan abartısız traktör sesi geliyordu(fan temizlemesi yapıldı termaöl macun yenilendi durduramadım) 2 birgün oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Laptop çok ısınıyor, laptop ısınma problemi, laptop soğuması için ne yapabilirim gibi soruların çözümü için sizlere bazı fikirler sunacağız. Laptop ısınma sorunu için çözüm arayışımız genellikle yaz aylarında başlıyor. Havanın sıcaklığı ve uzun süre laptop kullanımı cihazda yüksek derecede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
CS:GO’da FPS arttırmak için pek çok kent efsanesi ve söylenti olsa da yalnızca bir kısmı gerçek sonuç veriyor. Düşük FPS’in nedeni anakartınızın tozlanmasından işlemcinizin ısınmasına kadar pek çok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Sizlere sunacağımız ayan başlı teknikler sayesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt