iltasyazilim
FD Üye
Frambuaz Soslu Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt 2 yemek kaşığı un 3, 5 yemek kaşığı nişasta 1 sise vanilya esansı (Yada vanilyalı şeker bulaman olabilir) 1 paket krem paradies vanilyalı FRAMBUAZ SOSU İÇİN;
3 su bardağı frambuaz püresi (Ben bahcemizdeki frambuazlarla yaptım) 1 su bardağına yakın şeker 4 yemek kaşığı nişasta
Kaç Kişilik: 68
Hazırlama: 15dk
Pişirme: 10dk Frambuaz Soslu Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı
Harika lezzetli dondurma lezzetinde bir tavuk göğsü ekleyen arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim
Öncelikle frambuazlarımızı tencereye alıp üstüne iki su bardağı na yakin su ekleyip on onbes dakika kaynatalımBiraz ılıdıktan sonra bir süzgece bosaltıp güzelce püre haline getirelim ezerken üzerine azar azar su ekliyebilirsiniz Püremizi tencereye alıp üstüne şekeri ve nisastayı ekleyip kıvam alana dek pişirelim ılıması için kenara alalım
Biz bu arada tavuk göğsü için sütü tencereye alıp şeker ve krem paradies hariç tüm malzemeleri ekleyip kıvam alana dek pişirelim ve şekeri krem paradisle vanilyayı da ekleyelim
Borcama bosaltacaksanız yıkayıp suyunu süzdürüp önce tavuk göğsünü sonrada fambuazlı sosu bosaltıp buzluğa koyalım Servis etmeden bir saat önce çıkartıp dilimleyip servis edebilirsiniz Eğer kelepceli kek kalıbı kullanacaksanız kalıbı strec folyoyla kaplayıp deneyeceklere şimdiden kolay gelsin
AFİYET OLSUN
1 litre süt 2 yemek kaşığı un 3, 5 yemek kaşığı nişasta 1 sise vanilya esansı (Yada vanilyalı şeker bulaman olabilir) 1 paket krem paradies vanilyalı FRAMBUAZ SOSU İÇİN;
3 su bardağı frambuaz püresi (Ben bahcemizdeki frambuazlarla yaptım) 1 su bardağına yakın şeker 4 yemek kaşığı nişasta
Kaç Kişilik: 68
Hazırlama: 15dk
Pişirme: 10dk Frambuaz Soslu Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı
Harika lezzetli dondurma lezzetinde bir tavuk göğsü ekleyen arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim
Öncelikle frambuazlarımızı tencereye alıp üstüne iki su bardağı na yakin su ekleyip on onbes dakika kaynatalımBiraz ılıdıktan sonra bir süzgece bosaltıp güzelce püre haline getirelim ezerken üzerine azar azar su ekliyebilirsiniz Püremizi tencereye alıp üstüne şekeri ve nisastayı ekleyip kıvam alana dek pişirelim ılıması için kenara alalım
Biz bu arada tavuk göğsü için sütü tencereye alıp şeker ve krem paradies hariç tüm malzemeleri ekleyip kıvam alana dek pişirelim ve şekeri krem paradisle vanilyayı da ekleyelim
Borcama bosaltacaksanız yıkayıp suyunu süzdürüp önce tavuk göğsünü sonrada fambuazlı sosu bosaltıp buzluğa koyalım Servis etmeden bir saat önce çıkartıp dilimleyip servis edebilirsiniz Eğer kelepceli kek kalıbı kullanacaksanız kalıbı strec folyoyla kaplayıp deneyeceklere şimdiden kolay gelsin
AFİYET OLSUN