iltasyazilim
FD Üye
Frambuazlı Armut Tatlısı
Malzemeler:
5 armut
yarım kg toz şeker
200 gr frambuaz
34 adet karanfıl
Yapılışı:
Armutları soyup, çekirdeklerini çıkartıp bir fırın tepsisine dizin Toz şekerin yarısı ve karanfil taneleriyle beraber fırına koyun Orta hararetteki fırında yarım saat kadar bekletin Frambuazı püre haline getirip, kalan şekerle karıştırın Bu karışımı pişmiş armutların ortasındaki boşluklara doldurun Tekrar fırına sürüp 5 dakika kadar daha pişirin Soğutup, servis yapın
Afiyet olsun
Malzemeler:
5 armut
yarım kg toz şeker
200 gr frambuaz
34 adet karanfıl
Yapılışı:
Armutları soyup, çekirdeklerini çıkartıp bir fırın tepsisine dizin Toz şekerin yarısı ve karanfil taneleriyle beraber fırına koyun Orta hararetteki fırında yarım saat kadar bekletin Frambuazı püre haline getirip, kalan şekerle karıştırın Bu karışımı pişmiş armutların ortasındaki boşluklara doldurun Tekrar fırına sürüp 5 dakika kadar daha pişirin Soğutup, servis yapın
Afiyet olsun