Frambuazlı Tart frambuazlı tatlılar (20 Parça) 1548687017 1548687017 frambuazlitart5c4f16ae6ba99frambuazlitart5c4f16ae6ba99 http:wwwyemexcomyemektarifleriresimymk443s Gerekli Malzemeler : 1 Paket Pandispanya Hamuru 250 gr Un (1+23 Su Bardağı) 100 gr Toz Şeker (12 Su Bardağı) Tuzlu 150 gr Margarin 1 Adet Yumurta Sarısı 200 gr Süt Kreması 2 Paket Vanilya 1 Adet Portakalın Kabuğu (Rendelenmiş) 500 gr Hazırlanışı: Fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın Pandispanya hamurunu pakette belirtildiği şekilde hazırlayıp tepsiye dökün, 175° ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin Unu şeker, bir tutam tuzlu, yumurta sarısı, 12 yemek yemek kaşığı soğuk su ile birlikte bir kaseye döküp üstüne parça parça kestiğiniz yağı koyun Tüm malzemeyi elinizle karıştırın Hamurun kutular şeklinde ayrılmasını sağlayın Süt kremasını, vanilya ve portakal kabuğu rendesi ile karıştırıp güya pişmiş hamurun üzerine sürün Üstüne önce frambuazları, sonradan hazırladıgınız hamur kırıntılarını serpin Sıcak fırının üstten 2 rafında rafında 30 dakika daha pişirin Soğumaya bırakıp üzerine pudra şekeri serpiştirin id