Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Frame Türkiye Özlem Yücel röportajı

Frame Türkiye Özlem Yücel röportajı
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Frame Türkiye Özlem Yücel röportajı frame türkiye, istek yücel, haberleri, röportajı hakkında merak ettiğiniz bilgiler burada arkadaşlar 1548659279 1548659279 frameturkiyeozlemyucelroportaji5c4eaa5472280frameturkiyeozlemyucelroportaji5c4eaa5472280 frameturkiyeozlemyucelroportaji5c4eaa5472280 Frame Türkiyeyarışmasının durum ismi Arzu Yücel, yarışmadan birinci olmasına karşın, gururu için ayrıldı ve bakın röportajında neler konuştu Melek'ler; Özlem Yücel, “Frame Türkiyenin en sıra dışı ismiydi Yarışmaya Aydın’dan katılan ve bir ay boyunca Antalya’daki sırça evde yaşamış 23 yaşındaki genç manken, gözü kara kıyafetleriyle rakiplerinin tepkisini çekti Eleştiriler sertleşmeye başlayınca da birinci olmasına karşın yarışmadan ayrıldı BU GÖRÜNTÜLER FAZLA KONUŞULMUŞTU (FOTOGALERİ) “Frame Türkiye yarışmasına niçin katıldınız? Keza kendimi takdim etmek hem de para ödülünü galip gelmek için katıldım Kazansaydım, alacağım parayla fazla güzel şeyler yapabilirdim Ne gibi şeyler? Kendime triplex bir konut, diğer taraftan otomobil alıp kendi işime devam etmeyi düşünüyordum Siz Aydınlısınız ve Antalya’daki cam evde yarıştınız Evdeki öteki iki kişinin yakın dost olduğunu öğrenince ne tepki verdiniz? Ben “Frame Türkiyeye tek başıma katıldım ve kalacağım evdeki öteki iki kişinin çok yakın arkadaş olduğunu da yarışmaya başlayana kadar bilmiyordum Bu benden bir sır gibi saklandı Ilk duyduğum anda ise eve girmek istemedim, çok ağladım SEKSİ BİR KADIN OLDUĞUMU GÖSTERMEKTEN ÇEKİNMİYORUM Niçin? Çünkü her hafta evden birinin gitmesi gerekiyor Bu ikisinin arkadaş oldukları için beni dışlayacaklarını ve önce beni göndereceklerini düşündüm “Niçin arkadaş oldukları bana daha önce söylenmedi diye fazla sinirlendim Lakin düşündüğüm gibi olmadı Çok yakın arkadaşlar bile yarışırken öbür bir psikolojiye girip birbirlerine düşman olabiliyormuş İkisi birbirini yemeye başlayınca ben kaldım Antalya evi sizin frikiğiniz ve giyim tarzınızla hep gündemdeydi O kıyafetleri giyerek neyi amaçlıyordunuz? Ne kadar seksi ve cüretkâr olduğunuzu göstermeyi mi, reyting toplamayı mı? Kuşkusuz öyle bir amaçla olmadı o frikik O frikik olduğunda, saksı oyunumuz vardı Elimde saksıyla koltukta otururken, eteğimin yukarı dürüst kaydığını hissetmedim 120 dakika her tarafında saksıyı havada tuttum, o uyuşuklukla ayağa kalktığımda “Ay Gökhan, tez arkamı ört dedim Gökhan da doğrudan doğruya havlu sardı belime Kıyafetlerime de seksi denildi Ama Türkiye’de böyle giyinen birincil bayan ben değilim, son kadın da ben olmayacağım Hem seksi bir bayan olduğumu düşünüyorum ve bunu da göstermekten çekinmiyorum “KAFASINA ÇÖP POŞETİ GEÇİRSİN OYSA BÖYLECE İŞE YARAR DEDİLER id Neler yaşadınız o evde, beklediğiniz gibi miydi her şey? Orası ayrı duygular yaşattı bana bir defa herkes ön plana çıkmaya çalıştı, bencil davrandı Herkeste “Bu evi ben izletiyorum fikri vardı Sadece dıştan değil, ev içerisinde de kıyafetlerim eleştirildi “Şunu giyme, bunu yapma dediler Ben kendimi gösteremedim evde Gerçekte çok daha eğlenceli ve iyi biri olduğumu düşünüyorum yine de izleyiciler beni fazla sevdi ve sahiplendi Öteki evlere “Üçünüz bir Açlık etmezsiniz yorumları geliyordu Peki sabrınızı taşıran ne oldu da evden ayrılmaya karar verdiniz? Öteki evlerde, benim hakkımda negatif laflar edildi Bir bayan yarışan çıkıp da benim için “Kafasına çöp poşeti geçirsin, ama pek işe fayda deyince, o insanlarla aynı yarışmada elde etmek istemediğimi anladım Çünkü onlarla benzer seviyede olmadığımı düşünmeye başladım Bir ay içeride kaldım, birinci olduğumuz hafta da kendi isteğimle ayrıldım İÇİMDEKİ GÜZELLİĞİ DIŞARIYA VURUYORUM Öteki yarışmacılar bu sözleri neden söylemiş olabilirler? Ola Ki benim gibi almak, benim gibi giyinmek istiyorlar lakin kendilerine yakıştırmıyorlardır Herkesin çekindiği bir nokta vardır fakat ben kimseden çekinmiyorum İçimdeki neyse, dışımdaki de o İçimdeki güzelliği haricen vurduğumu düşünüyorum Bana en ağır gelen nokta, insanların önünde yapılan bir haksızlığa, edilen bir söze cevap verememek İstanbul evinden Orçun, Antalya evinin birinciliğini sizin verdiğiniz frikiklere bağladı ve tepki göstermek için soyunup gitar çaldı O konuda ne diyeceksiniz? Onların hakkında konuşmak istemiyorum SEVGİLİM BAŞKASIYLA NİŞANLI FAKAT “BENİM OLSUN DİYE DİRETMİYORUM Bundan daha sonra Okumuş’da mı yaşayacaksınız? Benim orada kalmamın tek nedeni erkek arkadaşım İki yıl birlikte olduktan daha sonra erkek arkadaşınızın bir başkasıyla nişanlı olduğunu öğrendiğiniz doğru mu? Evet Size nasıl söyledi? Pek arada öğrendim İki senedir birliktesiniz, peki neden nişanlısından ayrılmıyor? Kültürlü ufak yer, aileler birbirini tanıyor Bunlar kolay kararlar yok Peki nereye dek böyle devam edecek ilişkiniz? “Benim olsun diye diretmiyorum Güç bir insanım Benim her şeyim oldu ama sonunda bir karar devretmek zorunda kalacak İNSANAT BAHÇESİ Sırça evde yaşarken, sabahları yukarıdan madeni para, kabuklu yemiş atılarak uyandırılıyordum Oraya “insanat bahçesi diyorlardı EĞER AYRILMASAYDIM YÜZDE 100 KAZANIRDIM Yarışmadan kendi isteğinizle ayrılmasaydınız, kazanır mıydınız sizce? Yüzde 100 kazanırdım Lakin bu kesinlikle seksi giyinişime ve frikiklerime dayanmazdı Irk bizi severek izlediklerini oylarıyla gösterdi Hakaretler olmasaydı o evde kalırdım Lakin hiçbir şey benim gururumdan, kişiliğimden önemli değil  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt