Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fransız askı yöntemi genç diyetisyenin başına bela oldu!

Fransız askı yöntemi genç diyetisyenin başına bela oldu!
0
54

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
fransiz_aski_yontemi_genc_diyetisyenin_basina_bela_oldu_1641903680_3549.jpg

Ünlü estetisyen N.D.'nin yüzüne yaptırdığı ve son periyotta epeyce tanınan olan Fransız askı usulü adeta başına bela oldu.

İstanbul'da inşaat danışmanlığı yapan D.S. (35), ameliyatsız yüz gerdirme operasyonu olan Fransız askısı yaptırmak üzere internetten yaptığı araştarma sonunda hekim N.D'ye ulaştı. D.S., 6 ay evvel birinci ameliyatını oldu. Sürecin akabinde meskene sarfiyat gitmez argümanlara nazaran yüzünde kanamalar oldu.

Hekimle bağlantıya geçerek durumu anlatınca, "Bu çok olağan. Bir müddet sonra geçer, düzelir" karşılığıyla karşılaştı. Fakat kanamalar geçmedi. Üstelik yaralarda iltihaplar oluşmaya başladı. Çaresiz bir halde kliniğin yolunu tutan D.S.'ye hekimi 3 kere daha operasyon yaptı ancak tüm bunlara rağmen eski yüzünden eser kalmadı.

4'üncü kere ameliyat masasına yatırılmak istenen D.S. bunu kabul etmedi. Klinik ve doktora karşı hukuk gayreti başlatmaya hazırlanan bahtsız bayan, "6 aydır acı içinde uyuyorum. Hayatım zindan oldu" dedi.  

"GÜVENDİM, HAYATIMI KARARTTI"

Çok pis bir ortamda beni ameliyat ettiler. Burada mikrop kaptı. Sonra yüzüm bir türlü eski haline gelmedi. Hayatımın en büyük yanlışıydı. Çok pişmanım. Artık yüzümde kalıcı izler var. Gülemiyorum, mimik yapamıyorum, sevindiğim ağladığım belirli olmuyor.

İnsan içine çıkmak, aynaya bakmak dahi istemiyorum. Benim hayatımı çaldılar, işimden oldum. Konuta kapandım, kimseyle görüşemez oldum. O hekim internette çok ünlü biri. İnsanlara isim yapmış. Kendisine güvendim lakin benim hayatımı kararttı.

Şikâyetçi olmayım diye arabulucu getirdiler. Arabulucu ben ameliyat masasındayken, daha yüzüne baktığımda çift çift görüyorken bana gelip bir şeyler imzalattı. Fakat ben ne olursa olsun onlardan maddi ve manevi şikâyetçi olacağım. Devlet büyüklerimizden isteğim, ülkemizde bu türlü insanlara yer vermesinler. Bu türlü sıhhatsiz, insan hayatıyla oynayan yerler kapatılsın. Ne olur bana yardım edin.