iltasyazilim
FD Üye
Fransız PanBagnat Sandviçi Tarifi İçin Malzemeler
*1 ekmek
*2 yumurta
*100 gram ton balığı
*1 adet salatalık
*1 adet domates
*2 yaprak marul
*Yarım çay bardağı zeytin yağı
Fransız PanBagnat Sandviçi Tarifi Yapılışı Bu tarifimiz Fransızlar ünlü pan bagnat sandviçine çok benzetip içerisinden şarap sirkesi vb evde bulmamızın zor olacağı malzemeleri çıkartarak hazırladığımız leziz bir sandviç
Eğer varsa kullanabileceğimiz sandviç ekmeği dışında günlük kullandığımız fırın ekmeklerini minik bir bıçak hareketiyle sandviç ekmeği haline getirebiliriz fotoğrafı aşağıda var oradan bakabilirsiniz
Sandviç ekmeği haline getirdiğimiz ekmeği ortadan kesip iç malzemelerini hazırlamaya başlıyoruz Salatalığı yuvarlak keserken biraz daha oval yapmaya calışırsak dışarı taşan salatalıklar biraz daha göze hitap edecektir Onun dışında yumurta ve domatesleri söğüş şeklinde doğramamız daha mantıklı olacaktır, Ayrıca marulun uç kısımlarını dışarda tutmamız estetik açıdan yine bize avantaj sağlayacak onun dışında yapılabilecek pek fazla bir şey yok malzemeleri ekmeğimizin içine dolduruyoruz ve üzerine zeytinyağı ve arzu edilen miktarda tuz gezdirerek yemeye hazır bir hale getiriyoruz Bu sandviçe ilave olarak taze fesleğen veya nane yaprakları ayrıca baharat olarak ta karabiber ekleyebiliriz, hepinize afiyet olsunn )
*1 ekmek
*2 yumurta
*100 gram ton balığı
*1 adet salatalık
*1 adet domates
*2 yaprak marul
*Yarım çay bardağı zeytin yağı
Fransız PanBagnat Sandviçi Tarifi Yapılışı Bu tarifimiz Fransızlar ünlü pan bagnat sandviçine çok benzetip içerisinden şarap sirkesi vb evde bulmamızın zor olacağı malzemeleri çıkartarak hazırladığımız leziz bir sandviç
Eğer varsa kullanabileceğimiz sandviç ekmeği dışında günlük kullandığımız fırın ekmeklerini minik bir bıçak hareketiyle sandviç ekmeği haline getirebiliriz fotoğrafı aşağıda var oradan bakabilirsiniz
Sandviç ekmeği haline getirdiğimiz ekmeği ortadan kesip iç malzemelerini hazırlamaya başlıyoruz Salatalığı yuvarlak keserken biraz daha oval yapmaya calışırsak dışarı taşan salatalıklar biraz daha göze hitap edecektir Onun dışında yumurta ve domatesleri söğüş şeklinde doğramamız daha mantıklı olacaktır, Ayrıca marulun uç kısımlarını dışarda tutmamız estetik açıdan yine bize avantaj sağlayacak onun dışında yapılabilecek pek fazla bir şey yok malzemeleri ekmeğimizin içine dolduruyoruz ve üzerine zeytinyağı ve arzu edilen miktarda tuz gezdirerek yemeye hazır bir hale getiriyoruz Bu sandviçe ilave olarak taze fesleğen veya nane yaprakları ayrıca baharat olarak ta karabiber ekleyebiliriz, hepinize afiyet olsunn )
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.