iltasyazilim
FD Üye
Fransız Tulumbası ( Churros ) Tarifi İçin Malzemeler
*1 buçuk su bardağı kaynar su
*1 su bardağı un
*1 fiske tuz
Fransız Tulumbası ( Churros ) Tarifi Yapılışı Kaynar suyu ve tuzu bir kaba dökün*yavaş yavaş unu döküp tahta kaşıkla*karıştırın, topaksız bir hamur için mikserin kıvrık uçlarıyla*çırpın
Ocağın en küçük gözünde*yağı ısıtın*tulumbaları atın Kısık ateşte sık sık çevirerek kızartın
İsteğe göre şekerle veya çikolata ile yiyebilirsiniz
*1 buçuk su bardağı kaynar su
*1 su bardağı un
*1 fiske tuz
Fransız Tulumbası ( Churros ) Tarifi Yapılışı Kaynar suyu ve tuzu bir kaba dökün*yavaş yavaş unu döküp tahta kaşıkla*karıştırın, topaksız bir hamur için mikserin kıvrık uçlarıyla*çırpın
Ocağın en küçük gözünde*yağı ısıtın*tulumbaları atın Kısık ateşte sık sık çevirerek kızartın
İsteğe göre şekerle veya çikolata ile yiyebilirsiniz