Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Freddy^'nin FaturaLarı :D

Freddy^'nin FaturaLarı :D
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Freddynin Faturaları
Anneee yetiişş!Babam telefonla konuşuyo
Yettiiimm!Bi dakka niye yetiyorum ki şimdi ben? Konuşursa konuşsun ne var bunda?
Telefon yeni acıldı ya deneme yapıyodur
Hayır anne, oyle değil yaaa Babam telefonun kendisiyle konuşuyo
A a! Tu desturRemzi?
Annem bana yağlı ekmek surerdi Uzerine de toz şeker ekelerdi Oyle guzel olurdu ki
Eyvahlar olsunn! Noldu şimdi buna durup dururken ? Enikonu kecileri kacırmış aaaNasıl toplucaz şimdi?
Anne az once elinde faturayla geldi Zarfı actı,kahkaha attı,faturayı ucak yapıp fırlattı , ardından el şaklattı Sonra da telefonu eline alıp sevmeye başladı
Ne faturası ?
Telefon Al bak işte burda
Bu da nerden cıktı şimdi durup dururken ?Dur bi bakalımHiiii! Yok yok ,bakmayalım
561 TL Hakikaten butun suruyu kacırtacak kadar varRemzi kendine geel!
Ericson mu deseem , elmason mu deseem oyle bişey işte Hem seninki gibi kablosu da yokAh annecim , ne guzel surerdi Bi de toz şekerli
Baba kendine gel!Ucak duştuuu
Ne aaa!Geldik mi ? Nerde nereye duştu ?
Aferin kız sana iyi akıl ettin haaRemzi bu ne ?
O mu ? Her gelin kızın ruyası , Zetina dikiş makinası Yavv ne olacak , dun geceki kabusun manasıEveeet, bu akıbete nasıl uğramışız bir bakalım KDV , 117 TL Yaani kanserin Ksı , dizanterinin Dsi, vebanın VsiNeymiş efeeemKDV OİV, 128 TL Yani oylesinenin Osu , istiyoruzun İsi , vereceksinizin VsiMa+Şa+Fa+Ka+, 211 TLRemziye bu ne? Bol buldunuz di mi Ma+Şa+Fa+Ka yı ? Harcayın gitsin bakalımZaten bugunlerde sizin gozunuze bir gorunur var ama hadi bakalım hayırlısı

İkinci sayfa
O ne be ?
Ben ne biliyim?Her neyse yapmışsınız işte Bu da ne ? Muteferrik, 105 TL İbrahim Muteferrikanın muteferriği mi acaba? Basım parası heralde ya da değil, ne bileyim Bu da nesli tukenmiş vergilerden olmalı Tamam , bundan sonra avucunuzu yalayın Şakadan bile alo diyeni vururum Telepati oğrenin , o yolla haberleşin , tamam mı ?
Ama bey, bu faturanın bu kadar gelmesi imkansız Telefon daha bugun acıldı Ne zaman konuştuk da bu vergilerihak ettik bilmem ki? Ayrıntılara bi bak bakayım
Kuba mı? Castroyu mu aradın Remziye? Hollanda, Fiji Adaları, Guantanamo, Fransa,Pekin Tum yerkure aranmış Ahh koca ceneli kadın ahh Bari yakın memleketleri arasaydın insafsız Fijide ne işin var be?
Sacmalama Remzi Niye arayım orayı canım?
Ben bilirim seni Sen telefonla aşure bile dağıtırsın
Tabi, zaten bu evde ne olsa biz sucluyuz Her şey haklı yere mi oluyo bu dunyada Remzi? Ne yani haksızlık olamaz mı? Millete telefonu olmadan fatura geliyo be Biz gene iyiyiz Tamam, hakikaten fazla ama napalım şimdi? Hem belki gizli gizli sen konuştun hı, hadi bakalım
Ne işim olabilir benim Pekinde Remziye?
Benim Fijide ne işim var Remzi?
Tamam uzatma Bakalım başka nerelerle can can etmişsiniz Nee! Hayırr olamaaz! Yo yo bu kadarı fazla artıkYağlı ekmekŞekerli hem deKendi numaramı arayıp kendimle tam elli beş dakka konuşmuşumHem de ta kendimleAy ay ayAnnee gene sursene Biraz da toz şeker ekle
Din don, din don
Anneee, doğalgaz faturası geldi
İyi de bizim değil doğal, suni gazımız bile yok kızım Bu kış odun bile alamadık
Hem de 652 TL
Amanınn! Remzii, annene soyle bana da sursun o yağlı ekmekten Soyle şeker de eksin e mi?

NOT: ArkadaşLar bu hikayeyi bir kitaptan bakarak kendim yazdım google da arasanız buLamazsınız konudan olduğunu sanmıyorum ama varsa ozur
Mutlaka Okumalısınız Sonuna Kadar Uzun Gozukuyor Ama Değil Umarım Eğlenirsiniz

858,498Konular
982,045Mesajlar
30,023Kullanıcılar
letsoulmanSon üye
Üst Alt