Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

free ilaç sorgu panel var mı acil lazım ?

free ilaç sorgu panel var mı acil lazım ?
1
88
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
MERNIS PANEL 2024 KATILIM VE ÜYELİK İÇİN TELEGRAM GRUBU: t.me/mernis2024checker | @mernissatis AD SOYAD SORGU AİLE SORGU SÜLALE SORGU TC KİMLİK SORGU ADRES SORGU 2023 VESİKALIK SORGU BOŞANMA TARİHİ EVLENME TARİH ÖLÜM TARİHİ KİMLİK SERİ NO KİMLİK SON KULLANMA TARİHİ CİLT NO SORGU SIRA NO...
Cevaplar
1
Görüntüleme
4K
  • Kilitli
Bu program hostiingdunyama ve bir kac farklı yerli vds firmasına ait ip adreslerine request atarak sorgu paneli aramaktadır, işinize yararmı bilmem ama panel ipsi bulmak amaçlı kullanabilirsiniz veya panel sahibine güzel bir troll bırakabilirsiniz. Ben bunu açıklı panel bulup vds çalıp ihbar...
Cevaplar
24
Görüntüleme
686
  • Kilitli
Arkadaşlar elinde plaka api olan varsa plakaya ihtiyacım var 1 sorgu kadar.  bu arada iyi eğlenceler aşağıya paneli bırakıyorum. *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
88
Görüntüleme
1K
  • Kilitli
Ben aşırı fakirim beni bilen bilir vdsleride beleş çektiğimden dolayı ramları çok düşük, ondan dolayı sistemleri olabildiğince verimli hale getirmeye çalıştım böylelikle hiç birşey ödemeden devam edecektim. Tek vdsde api servis, sorgu paneli ve Discord botu çalışacak şekilde ayarlamıştım her...
Cevaplar
1
Görüntüleme
152
  • Kilitli
Sorgium kendi yaptığım bir sorgu paneli scriptidir, scriptte sql açığı, xss açığı vb. problemler bulunmamaktadır. Panel PHP yerine Javascript ile yazılmıştır, yanında uyumlu api servis scriptide verilecektir (Hem kendi api servisinizi açıp hemde panele sahip olabileceksiniz, loginler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
562
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt