Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FSX scnery yüklüyorum çimler siyah gözüküyor yardım !!!

FSX scnery yüklüyorum çimler siyah gözüküyor yardım !!!
0
176

Similar threads

merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerdeyse kusura bakmayınBaşlıktada belirtiğim gibi benim bu 2 oyunda sorunum varİlk olarak Mount'dan başlayayım Bu kırmızı yazıları nasıl götürebilirm ? 2Arkadaşlar ikinci olarakta bu Crysis 3 2turda başlangıçta atıyor İnternette araştırdım,birçok kişide bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Öncelikle konuyu nerde açıp sormam gerektiğini bilmiyorum umarım yanlış yer değildir İlk defa winrar ile sıkıştırılmış bir oyun kuruyorum acemisiyim inşallah yardım edrsiniz Oyunu 3 cd halinde aldım her bir cd de 1 adet rar dosyası bulunuyor Winrar self extracting archive il oyunu bir dizinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Antalya seferini yapan tarifeli uçağı, kuş çarpması sonucu kokpit camının çatlaması nedeniyle İstanbul Havalimanı'na döndü.  286 yolcusuyla İstanbul Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket eden "Airbus 330-300" tipi THY uçağı, kalkıştan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Bazı güvenlik şirketleri ve dış araştırmacılar, Microsoft tarafından imzalanan bir sürücünün şifrelenmiş bağlantıları korsanların kontrolü altında olan sunucuya yönlendirdiğini açıkladı. Üstelik bu bağlantıların şifresini de çözen sürücünün Rootkit olduğu belirlendi. Microsoft, Rootkit entegre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt