Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FSX scnery yüklüyorum çimler siyah gözüküyor yardım !!!
Arkadaşlar fsxde scenery yani havalimanı internetten yüklüyorum kuruyorum havalimanını oyunda açıyorum çimlerin olması gereken yerler simsiyah oluyor Sorun Nedirrr !!!
merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerdeyse kusura bakmayınBaşlıktada belirtiğim gibi benim bu 2 oyunda sorunum varİlk olarak Mount'dan başlayayım Bu kırmızı yazıları nasıl götürebilirm ?
2Arkadaşlar ikinci olarakta bu Crysis 3 2turda başlangıçta atıyor İnternette araştırdım,birçok kişide bu...
Öncelikle konuyu nerde açıp sormam gerektiğini bilmiyorum umarım yanlış yer değildir
İlk defa winrar ile sıkıştırılmış bir oyun kuruyorum acemisiyim inşallah yardım edrsiniz
Oyunu 3 cd halinde aldım her bir cd de 1 adet rar dosyası bulunuyor Winrar self extracting archive il oyunu bir dizinde...
Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Antalya seferini yapan tarifeli uçağı, kuş çarpması sonucu kokpit camının çatlaması nedeniyle İstanbul Havalimanı'na döndü.
286 yolcusuyla İstanbul Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket eden "Airbus 330-300" tipi THY uçağı, kalkıştan bir...
Bazı güvenlik şirketleri ve dış araştırmacılar, Microsoft tarafından imzalanan bir sürücünün şifrelenmiş bağlantıları korsanların kontrolü altında olan sunucuya yönlendirdiğini açıkladı. Üstelik bu bağlantıların şifresini de çözen sürücünün Rootkit olduğu belirlendi. Microsoft, Rootkit entegre...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.