Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

FTX, Japon Kripto Varlık Alım Satım Platformu Liquid’i Satın Alıyor

FTX, Japon Kripto Varlık Alım Satım Platformu Liquid’i Satın Alıyor
0
75

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
ftx-japon-kripto-varlik-alim-satim-platformu-liquidi-satin-aliyor-6.jpeg

FTX, lisanslı Japon kripto varlık alım satım platformu Luquid’i satın alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ABD’li önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından FTX, Japon şirket Liquid Group’u ve ülkede lisanslı bir kripto varlık alım satım platformu işleten yan kuruluşlarını satın almaya hazırlanıyor. Çarşamba günü Liquid Group tarafından duyurulan anlaşmanın önümüzdeki ay tamamlanması bekleniyor. Anlaşmanın şartları ise açıklanmadı.

Duyuruda FTX’in Quoine Corporation ve Quoine Pte’yi satın aldığı belirtildi. Quoine, 2017 yılında Japonya’nın finansal düzenleyicisi tarafından onaylanan ve Liquid markası altında faaliyet gösteren ilk kripto varlık alım satım platformlarından biriydi. FTX ve Liquid, Japonya ve dünyadaki bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermek için birlikte çalışacak.

Hack Saldırısında Yardım Etmişti

FTX ve Liquid’in ilişkisi geçmişe dayanıyor. FTX, Ağustos ayında 100 milyon dolarlık bir saldıya uğrayan Liquid için 120 milyon dolarlık borç finansmanı sağlamıştı.

Similar threads

Önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından FTX’in ABD kolu olan FTX US’in ortalama günlük işlem hacmi %512 artış gösterdi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. FTX US, Perşembe günü gerçekleştirdiği basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Önde gelen kripto varlık alım satım platformu FTX, FTX Ventures adlı yeni girişim birimini duyurdu ve 2 milyar dolarlık bir fon ayırdı. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Sam Bankman-Fried’ın CEO’su olduğu önde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kripto varlık alım satım platformu FTX, kripto varlıklara ait bir düzenleyici çerçeve önerisi yayımladı. Daha evvel aktardığımız üzere Kongre, CEO Sam Bankman-Fried’ı önümüzdeki hafta kripto varlıklar hakkında dinleyecek.  Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından FTX, 400 milyon dolar yatırım alarak 32 milyar dolar değerlemeye ulaştı. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. The Block tarafından aktarılan habere göre FTX, 400...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Önde gelen kripto türev platformu FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, FTX US’nin NFT basmaya imkan tanıyacak bir NFT platformu başlattığını tweet’ledi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Haberi “Kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,475Konular
981,237Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt