Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fujitsu-Siemens Amilo Pİ 2515 laptopum

Fujitsu-Siemens Amilo Pİ 2515 laptopum
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bende fujitsusiemens amilo pi 2515 marka laptop var,açılırken sorun yaşıyorum ilk açılışta bilgisayarın markası çıkıyo enter yapıyorum sonra dvd room ve harddiski gösteren bios sorunu çıkıyo onuda enter yaptıktan sonra açılıyo bios pilini çıkardım ama restlemedi aynı sorun devam ediyo yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Mrb arkadaslar Fujitsu Computers SIEMENS AMILO Pi 2550 laptop um var Vista kurulu xp ye cevirdim ancak hiç bi yerde xp driverlarını bulamıyorum Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Mrb arkadaslar Fujitsu Computers SIEMENS AMILO Pi 2550 laptop um var Vista kurulu xp ye cevirdim ancak hiç bi yerde xp driverlarını bulamıyorum Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
FujitsuSiemens AMILO Pro V2045 Laptop'un Recovery CD'si kayıp Laptopa XP Kurarken ilk aşamada SATA Diski görüyor ve dosyaları kopyalamaya başlıyor, Laptop'un disket sürücüsü olmadığı için Yükleme sırasında SATA Disk sürücülerini yükleyemiyorum Kurulumun İlk aşaması bitip bilgisayarı yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Günümüzde Laptop, oldukça geniş kullanıcı ağına sahip durumda. Laptop kullanımının bu kadar yoğun şekilde olması, sık arıza haberlerinin gelmesine de neden oluyor. Arıza gösteren bir Laptop’ un sağlıklı çalışması için mutlaka format atılması gerekiyor. Bu yazımızda Laptop’ a nasıl format...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,509Konular
980,839Mesajlar
30,686Kullanıcılar
baba78903Son üye
Üst Alt