Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Funda Arar Aşkın masum cocukları şarkı sozu

Hoş geldin! pasalarinpasasi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Funda Arar Aşkın masum cocukları şarkı sozu
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Funda Arar Aşkın masum cocukları şarkı sozleri
aşkın masum cocukları şarkısı sozu funda arar
Funda Arar Aşkın masum cocukları 2019

sen elimi bıraktığında tam sonbahar yağmurlarında
biz senle aşkın masum cocuklarıydık
yalnış mevsimde acmış bahar dalıydık
cok eskiden bilgisiten soylerdi annem
her sevdanın bir sonu vardır
gozlerin şimdi hangi yaraya merhem
ellerin hala sevda kokar mı bilmem
dunya gozuyle bir gun daha gorsem
bu nasıl sevda oldurdu hasretten
bir omur gecti vazgecmiyor aşk benden

Similar threads

Funda Arar Aşkın masum cocukları sozleri Funda Arar Aşkın masum cocukları aşkın masum cocukları funda arar aşkın masum cocukları şarkısı sozu aşkın masum cocukları şarkısı 2019 sen elimi bıraktığında tam sonbahar yağmurlarında biz senle aşkın masum cocuklarıydık yalnış mevsimde acmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Funda Arar gul doşek gul doşek şarkı sozu Funda Arar gul doşek Şarkısı Funda Arar gul doşek sozleri dağlardan mı oğrendin boyle kaygısız boyle dupduru durmayı bende volkanlar sonerken sendeki yangın boyle dip diri tutmayı kumlanmış gonlumde cizgiler var silinmez bozulmaz dalgalarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Funda Arar 2019 Aşkın bana değdi değeli, Funda Arar şarkı sozleri 2019, Aşkın Bana Değdi Değeli 2019 duy beni al desem sana gotur yeter cok uzaklara al beni yanına sorma sorma buyu bozulmasın tut elimi hic bırakma gotur yeter cok uzaklara sev beni sadece durma bırak batsın yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Funda Arar Leblebi şarkı sozleri Funda Arar Leblebi şarkısı sozu Bugun yine mahalleden gectin Bir baktın beni duman ettin Sevdaya soğuk sular kolonyalar yetmez Uğra da gonlum serinlesin Misafirin değil benim kalbim Aşkına temelli talibim Yar değil sanki taze kavrulmuş leblebi Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Funda Arar Piyango şarkı sozleri piyango şarkısı sozu funda arar Funda Arar Piyango 2019 cok fenayım yorgan doşek yatıyorum aşktan haber edin gelsin gorunsun yalandan hovardanın gozlerinde rehin kaldı gonlum kına yaksın yari benden ayıran hasta bulmuşsun bir haylaz kokla sarıl yat ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt