Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Funda Arar Erite Erite şarkı sozu

Funda Arar Erite Erite şarkı sozu
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Funda Arar Erite Erite şarkı sozleri
erite erite şarkısı sozu funda arar
Funda Arar Erite Erite 2019

gonlumu erite erite yaşamam bu aşk iki sevdalı icin
hasrette tektir zaman aklımdan gecse bile
bir an icin başkası
bekle dediğim yerde bekleyemem duramam
sana başka bir aşktan kacıp geldim unutma
orda bıraktım almadım butun anılarımı
bana aynı şupheyi aynı acıyı yaşatma
seven ya affeder ya affetmez boyle hatayı
yureğimin sesini dinledim butun gece
seni o sevdiğim gune aynen bırakıyorum
bir aşk bazen bir gun surer bazen senelerce
ben bu aşkı bir yaz sayıyorum
sana başka bir aşktan kacıp geldim unutma
orada bıraktım almadım butun anılarımı
bana aynı şupheyi aynı acıyı yaşatma
seven ya affeder ya affetmez boyle hatayı

Similar threads

Erite Erite şarkısı erite erite sozleri funda arar Funda Arar Erite Erite 2019 Funda Arar Erite Erite sozu sozleri gonlumu erite erite yaşamam bu aşk iki sevdalı icin hasrette tektir zaman aklımdan gecse bile bir an icin başkası bekle dediğim yerde bekleyemem duramam sana başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Funda Arar Piyango şarkı sozleri piyango şarkısı sozu funda arar Funda Arar Piyango 2019 cok fenayım yorgan doşek yatıyorum aşktan haber edin gelsin gorunsun yalandan hovardanın gozlerinde rehin kaldı gonlum kına yaksın yari benden ayıran hasta bulmuşsun bir haylaz kokla sarıl yat ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Funda Arar gul doşek gul doşek şarkı sozu Funda Arar gul doşek Şarkısı Funda Arar gul doşek sozleri dağlardan mı oğrendin boyle kaygısız boyle dupduru durmayı bende volkanlar sonerken sendeki yangın boyle dip diri tutmayı kumlanmış gonlumde cizgiler var silinmez bozulmaz dalgalarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Funda Arar Şarap Mevsimi şarkısı sozu Aşktan emekli olunur mu Yaş haddinden ya da malulen Kıdemli aşklar olumsuz mu Ya da biz eskidik mecburen Mirasyedi sevdaların peşinde yıllarca koşup Sonunda gercek aşkı bulduk Sanki yuzyıldır tanıyor kokun cok bildik geliyor Buna anlam veremiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Funda Arar Yazık şarkı sozleri Funda Arar Yazık şarkısı sozu Duvarlara yazdım ben hep adını Kimseler silemedi bendeki tadını Niyetimi soyledim oralı olmadı Ne zalimdir o beni hic duymadı Yazık ediyorum dedim kendime Yazık ediyorum hergun her gece Yazık oluyor inan boyle bize de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt