Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Funda Arar İki sevda iki hata şarkı sozu

Funda Arar İki sevda iki hata şarkı sozu
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Funda Arar iki sevda iki hata,
İki sevda iki hata şarkısı Funda Arar

iki sevda iki hata ortasında gidip gelen ben
yalnızım bir o kadarda huzunluyum
aslında iki sevda iki hata ortasında gidip gelen ben
yalnızım bir o kadar da huzunluyum
aslında gozumu kapatıp da actığımda
her şey değişsin isterdim hep ama
olmadı olmayacak ne kadar ağlasamda yansamda
ne kadar sevinsem de yan yana belki de
ne kadar istesem de mutluluğu
hep huznu kollarımda
sararıp yanarım ama neye yanarım
yalnız yollarda mı seninim
hayallerdemi benimsin sadece
nasıl gorecek gozlerim dunyayı
sen beni sevmeyince ozlemeyince

Similar threads

Funda Arar iki sevda iki hata şarkısı sozleri Funda Arar iki sevda iki hata Funda Arar iki sevda iki hata sozleri iki sevda iki hata ortasında gidip gelen ben yalnızım bir o kadarda huzunluyum aslında iki sevda iki hata ortasında gidip gelen ben yalnızım bir o kadar da huzunluyum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
1975 yılında Ankara ’da doğdu Ilk öğrenimini Ankara ’da, orta ve lise öğrenimini babasının görevi sebebiyle Muğla ve Adapazarı ’nda tamamladı Müziğe olan ilgisi ve yeteneği minik yaşlarda ayrım edilen Funda Arar, ilkokul 3 sınıftan itibaren mandolin ve solfej dersleri almaya başladı1992...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
663
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt