Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Funda Arar Sessiz Sinema Şarkı Sozleri

Funda Arar Sessiz Sinema Şarkı Sozleri
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Funda Arar Sessiz Sinema Şarkısının Sozu

Funda Arar Sessiz Sinema Sozleri

Sessiz sinema Aşk ile prova
Sor anlat bana
Bilemediğim her film icin
Bir opucuk omzuna boynuna yar
Sana ruzgar biriktiriyorum
Aşkla guneşlenen geceler
Bana ben olalı sana seninim
Tenini duyalı deli bedenim
Sevile sevile seni sevmişim
Mutlu sonla biten bir aşk filmi bu
Tek soz
Bana ben olalı sana seninim
Tenini duyalı deli bedenim
Sevile sevile seni sevmişim
Mutlu sonla biten bir aşk filmi bu
Tek soz

Similar threads

Funda arar sessiz sinema sozleri Funda arar sessiz sinema Sessiz sinema Aşk ile prova Sor anlat bana Bilemediğim her film icin Bir opucuk omzuna boynuna yar Sana ruzgar biriktiriyorum Aşkla guneşlenen geceler Bana ben olalı sana seninim Tenini duyalı deli bedenim Sevile sevile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Funda Arar Sessiz Sinema Şarkı Sozu Funda Arar Sessiz Sinema Şarkı Sozleri Sessiz sinema, aşk ile prova Sor anlat bana Bilemediğim her film icin Bir opucuk omzuna, boynuna yar Sana ruzgar biriktiriyorum Kuşlar, guneşlenen geceler Bana ben olalı sana seninim Tenini duyalı deli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Funda Arar Sessiz Sinema şarkısının sozu Funda Arar Sessiz Sinema sozleri Sessiz sinema Aşk ile prova Sor anlat bana Bilemediğim her film icin bir opucuk Omzuna, boynuna yar Sana ruzgar biriktiriyorum Aşkla guneşlenen geceler Bana ben olalı, sana seninim Tenini duyalı deli bedenim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Funda Arar Sessiz Sinema Sözleri Funda Arar Sessiz Sinema Şarkısının Sözü Funda Arar Sessiz Sinema Sözleri Benim de yorumunu ve sesini beğendim şarkıcılardan biri oaln Funda Arar'ın sevilen hit şarkılarından biri olan Sessiz Sinema adlı parçasının sözlerini bu sayfamızda paylaşıyor ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Erite Erite şarkısı erite erite sozleri funda arar Funda Arar Erite Erite 2019 Funda Arar Erite Erite sozu sozleri gonlumu erite erite yaşamam bu aşk iki sevdalı icin hasrette tektir zaman aklımdan gecse bile bir an icin başkası bekle dediğim yerde bekleyemem duramam sana başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt