Funda & Kıraç işte süper ikili diyebileceğim bi çift sanat olarak tabiii İKİLİ OLMAK DEZAVANTAJA DÖNDÜ! 1548639609 1548639609 fundakirac5c4e5d7f12c7bfundakirac5c4e5d7f12c7b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberfunda17nisan%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KISA ZAMAN ÖNCE 'ZAMANIN ELİ' İSİMLİ YENİ ALBÜMÜ PİYASAYA ÇIKAN FUNDA ARAR DAVETLI OLDUĞU RADYO HİTMİX'DE ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU 'Zamanın Eli' albümüyle adından söz ettiren Funda Arar: Kıraç'la ikili gibi algılanınca kişisel işlerimiz görünmedi Bu şart ikimiz için de dezavantaja dönüştü * Türkiye'de Türk Sanat Müziği söylemiş olsaydım ve albümler yapsaydım şöyle bir gerçek var ancak; popüler olamazdım ve şarkılarımı duyuramazdım BÜTÜNLEŞMİŞTİK * Kıraç'la bir dönem benzer plak şirketinde olmamız nedeniyle fazla bütünleştik, halk bizi ikili gibi algılaya başladılar Lakin şöyle bir gerçek var; bu keza benim için keza Kıraç için bir anlamda dezavantajdı Şahsi yaptığımız şeyler gözden kaçmaya başlamıştı Birlikte algılanıyor olmamız, tek başımıza yaptığımız işlerin ayrım edilememesine sebep oldu * 'Arapsaçı' şarkısını söylediğimde Erkin Koray fanları 'Bu şarkıyı niçin sen yorumladın?' dediler Şarkı çoğu insana baştan ulaştı ve fazla sevildi YATIRIM ALBÜME * Korsana aleyhinde herkesin aklıselim olmasını istiyorum çünkü bir dönem daha sonra kimse müzik yapamayacak ve sevdiğiniz sanatçılara ulaşamayacaksınız * Sahneden kazandığımı albüme yatırıyorum ve kendi müzik şirketimiz olan Bomonti'ye aktarıyorum * Bu sektörde bizler albüm yapmayacaksak, kimler yapacak ancak? Ortalık o vakit oradan buradan promosyonla para bulup yeteneği olmayan ama albüm aşkıyla yanan insanlara kalacak * Bu ülkede sanat yapmak istiyorsanız sanat gerçekleştirmek fazla kuvvet, herkesi memnun edemiyorsunuz Herkes sizi kusur bulma hakkına sahip gibi yazıyor çiziyor Müzisyen kimliği olmayan müzik eleştirmenlerinin eleştirilerini dikkate bile almıyorum