Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Funda & Kıraç

Funda & Kıraç
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Funda & Kıraç işte süper ikili diyebileceğim bi çift sanat olarak tabiii İKİLİ OLMAK DEZAVANTAJA DÖNDÜ! 1548639609 1548639609 fundakirac5c4e5d7f12c7bfundakirac5c4e5d7f12c7b http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberfunda17nisan%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KISA ZAMAN ÖNCE 'ZAMANIN ELİ' İSİMLİ YENİ ALBÜMÜ PİYASAYA ÇIKAN FUNDA ARAR DAVETLI OLDUĞU RADYO HİTMİX'DE ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU 'Zamanın Eli' albümüyle adından söz ettiren Funda Arar: Kıraç'la ikili gibi algılanınca kişisel işlerimiz görünmedi Bu şart ikimiz için de dezavantaja dönüştü * Türkiye'de Türk Sanat Müziği söylemiş olsaydım ve albümler yapsaydım şöyle bir gerçek var ancak; popüler olamazdım ve şarkılarımı duyuramazdım BÜTÜNLEŞMİŞTİK * Kıraç'la bir dönem benzer plak şirketinde olmamız nedeniyle fazla bütünleştik, halk bizi ikili gibi algılaya başladılar Lakin şöyle bir gerçek var; bu keza benim için keza Kıraç için bir anlamda dezavantajdı Şahsi yaptığımız şeyler gözden kaçmaya başlamıştı Birlikte algılanıyor olmamız, tek başımıza yaptığımız işlerin ayrım edilememesine sebep oldu * 'Arapsaçı' şarkısını söylediğimde Erkin Koray fanları 'Bu şarkıyı niçin sen yorumladın?' dediler Şarkı çoğu insana baştan ulaştı ve fazla sevildi YATIRIM ALBÜME * Korsana aleyhinde herkesin aklıselim olmasını istiyorum çünkü bir dönem daha sonra kimse müzik yapamayacak ve sevdiğiniz sanatçılara ulaşamayacaksınız * Sahneden kazandığımı albüme yatırıyorum ve kendi müzik şirketimiz olan Bomonti'ye aktarıyorum * Bu sektörde bizler albüm yapmayacaksak, kimler yapacak ancak? Ortalık o vakit oradan buradan promosyonla para bulup yeteneği olmayan ama albüm aşkıyla yanan insanlara kalacak * Bu ülkede sanat yapmak istiyorsanız sanat gerçekleştirmek fazla kuvvet, herkesi memnun edemiyorsunuz Herkes sizi kusur bulma hakkına sahip gibi yazıyor çiziyor Müzisyen kimliği olmayan müzik eleştirmenlerinin eleştirilerini dikkate bile almıyorum  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt