Funda Özkalyoncu yazdıne yazdı merakedenler burayaaaaaa h 1Funda Özkalyoncu yazdıhh 2Funda Özkalyoncu: Sibel Can,koltuk altlarını göstere göstere şarkı söylüyor Fatih Ürek haydeee,haydeee diye şarkı söylüyorh 1548646131 1548646131 fundaozkalyoncuyazdineyazdimerakedenlerburayaaaaaa5c4e76f8eb326fundaozkalyoncuyazdineyazdimerakedenlerburayaaaaaa5c4e76f8eb326 http:wwwsacitaslancomf1cc00d2df Önünü tutan adamlar? Sibel Can, Bülent Ersoy, Oya Aydoğan, Ahu Tuğba, Fatih Ürek ve bunun gibi adını sayamayacağım bir doymuş saygın! mı saygın! ünlü Antalya’ya düğüne gitmişler Uzakta muzak dememişler,uçak falan dememişler Gitmişler Düğün, şu kocaman bilmem kaç miyon dolara açılan MardanPalas Antalya’da Düğünün sahibi bilmem ne bey Adını bilmiyorum,gazeteler yazdı fakat unuttum Aklımda tutamıyorum Genç bir adam Kim olduğu ve ne iş yaptığı ile ilgili hiçbir fikrim yok Valla merakım da yok İlgilendiğim kısım Matilde Manukyan’ın torunu olmasıMatilde hanımı, bilmeyenleriniz varsa eskinin ünlü randevuevi sahibesiBilmem kaç yılında,fazla uzunca yaşadıktan sonradan öldüEvde ki çalışan kadınlar, ölünce arkasından ne dedi bilmem fakat, ben nur içinde yatsın diyemiyeceğim Serveti torunlarına kaldı Karaköy Zürafa sokakta bir doymuş evi olduğunu okumuştum yıllar önce Oğlumun okulu Karaköy’de hemen o sokağın başında olduğu için, ( Saint Benoit Fransız Lisesi) o sokakta araba park edemezdik Hatta önünden geçerken kafamızı çevirirdikBen bir kere meraktan dönüp el altından bakmıştım, ve eli önünde fazla adam yokuştan aşağıda iniyorlardıÖnlerini tutarak ve Gördüm, görmüşlüğüm var yani Nikah için bir milyon dolar harcamışlar Zenginin derdi bizi mi gerdi demeyin sakın, benim demem başka Kadınların vücutlarını, etlerini yıllar boyu satarak,o paraların esasını alarak yapılan servet buŞimdi meslek adamı olmuşPara da bayan eti var mı? varKadınlar o işi isteyerek mi yapıyor yoooo, yaparken suistimale ugruyor mu? evetO evleri,konut üzerine konut, niye açmış, kadınlar vücutlarını satsın diyeKitapevi açmamış sonuçta randevueviİhtiyaç falan demeyin banaAnlayamam benHelal bir gelir mı yooo Sibel Can,koltuk altlarını göstere göstere şarkı söylüyor id Fatih Ürek haydeee,haydeee diye şarkı söylüyor Koşa koşa gitmişler mi gitmişler Yani Babaannenin ,servetini kazanma nedeniyle bu düğüne gidilmez mi diyorsun dersenizBilmem ama kafam karışıkŞu önünü tutan adamlar var yagözümün önünden geçiyor da Ha Sahi bu ünlülerin hangisi uçaklara doluşup Van’a gittilerOradakiler de çıplak Hay allah ben kaçayım önünü tutan adamlar geliyor Tepe altında iniyorlar Funda Özkalyoncu