Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fungusit nedir,Fungusit ne demek

Fungusit nedir,Fungusit ne demek
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fungusit anlamı ,Fungusit ne işe fayda,Fungusit hakkında bilgi

Fungusit

Fungusit (fungicide), fungimantar anlamına gelen kelimeden türemiştir

Fungusit; bitkilerde rahatsızlık yapan mantarların kontrolünde kullanılan bütün kimyasallara verilen isimdir *

Similar threads

Fungusit anlamı ,Fungusit ne işe yarar,Fungusit hakkında bilgi Fungusit Fungusit (fungicide), fungimantar anlamına gelen kelimeden turemiştir Fungusit; bitkilerde hastalık yapan mantarların kontrolunde kullanılan tum kimyasallara verilen isimdir
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Bakır Elementi Hakkında Bilgi bakırın özellikleri bakır nerelerde kullanılır bakırın başvuru alanları Kırmızımsı bir metal olan bakır, doğal ortamda, kayalarda, toprakta, suda ve havada bulunur Zahmetsizce şekil alabilmesi ve bükülebilmesi sebebiyle bozuk paraların, elektrik tellerinin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bakır Elementi Hakkında Bilgi bakırın ozellikleri bakır nerelerde kullanılır bakırın kullanım alanları Kırmızımsı bir metal olan bakır, doğal ortamda, kayalarda, toprakta, suda ve havada bulunur Kolayca şekil alabilmesi ve bukulebilmesi nedeniyle bozuk paraların, elektrik tellerinin ve su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Felsefe Nedir, Felsefe Ne Çağırmak, felsefenin Tanımı, felsefenin Anlamı Felsefe ya da düşünbilim, kelime kökeni olarak Yunanca seviyorum, peşinden koşuyorum, arıyorum anlamına gelen phileove data, bilgelik anlamına gelen sophiasözcüklerinden türeyen terimin sinyâl ettiği entelektüel faaliyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Hezarfen nedir kısaca Hezarfen isminin anlamı, Hezarfen ne çağrıda bulunmak: Fazla haberdar olan, elinden çok iş gelen Hezarfen ismi; Arapça, Farsça kökenli olup bir Erkek ismidir Hezarfen hakkında bilgiler Hezârfen Hezârfen kelimesi Farsça binanlamına gelen hezâr ve Arapça fen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt