Seri başladığı birinci günden bu yana Art Sokaklar girişiminde Hüsnü Çoban'ın büyük oğlunu canlandıran Furkan Göksel, seriden ayrıldığını açıkladı. Göksel, haberi Instagram hesabından duyurdu.
Tam 13 dönemdir devam eden, ekranın en uzun soluklu serisi Art Sokaklar'da yaprak dökümü yaşandı. Seride Hüsnü Çoban karakterinin büyük oğlunu canlandıran Furkan Göksel, girişimden ayrıldığını açıkladı. Göksel, haberi Instagram hesabından paylaştı.

Göksel, paylaşımının altına, "Koskoca 13 seri. Güya bu meskende doğmuş üzereyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu hanede. Her zaviyesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize başka münferit çok teşekkür ederim. Yalnızca bu fotoğrafta olanlar değil, art sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hala devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan vadenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda muvaffakiyetlerinizin devamını diliyorum. Hepinizi münferit başka çok seviyorum. Yeterli ki sizlerle büyümüşüm. Âlâ ki varsınız..." yazdı.

Seride ablasını oynayan Yüsra Geyik,fotoğrafın altına,"Biz tıpkı hanenin içinde büyüdük. Birebir büyüdük. Tıpkı olduk. Münferit olamayız. Dert ortağım. Hem kardeşim hem abim, kendi seçtiğim ailem, sen buradasın. Biz buradayız.", pederi Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan ise, "Bu bir son değil Furki, şık şeyler seni bekliyor. Her şey yeni başlıyor." iletisini yazdı.