Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Futbol Dİyologlari

Futbol Dİyologlari
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Futbol Dİyologlari Ömer Çavuşoğlu: Elini vicdanına koy! İhsan Kalkavan: Bitmiş koydum Muhabir: How was Sergen's freekick goal? Van Hooijdonk: It was fantastic Lig Tv muhabiri: Evet sayın seyirciler çok fantastikti diyor (Şansa Dansa'da Seray Sever, Fatih'e anahtar sözcük verir) Seray Sever: Möööö! Fatih Ürek: Geyik? Seray Sever: Ya mööööö! Fatih Ürek: Hazır buldum Ceylan? Gülben Ergen: 6 kilo verdim, toplam 5 ayda Ayda 2 kilo değin yani (2X5 6) İbrahim Tatlıses: Ben Müslüm Baba'nın terini bardağa koyup içerim! Emre Aşık: 90 dakika her tarafında terimizi ıslattık (FenerbahçeBeşiktaş maçı sonrası) Şansal Abi: Ne şampiyon hoşnut hakemden ne deee Tabii kazanan yok şampiyon Türk futbolu (22 biten FBBJK maçı sonrası toparlamaya çalışıyor) Ümit Aktan: Cordoba topu kucağına alma yetkisi olan iki adamdan biri, diğeri Recep Şansal Abi: Mucizevi hastayım Erman Hoca: Goller Ay'dan geliyor, ne Ay'ı, Merih'ten geliyor! (Fenerbahçe'nin yediği goller hakkında yorumu) İsmet Badem: Şu an tansiyonum ve kalbim durmak üzere (Ülkerspor Lottomatica Roma maçından sonradan) Erman Hoca: Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın Güntekin Onay: İtalyan yönetmen bu maçı şimdilik iyi yönetiyor (2Yarıda) Alman hakem iyi yönetiyor, yaptığımız hiçbir faulü görmüyor! (Lazio Beşiktaş maçında) Nermin Kartal Örkmez (NTV muhabiri): Letonya'da Letonlarla yaptığımız maçta Ahmet Çakar: Hasan koşsa anlarım lakin durarak hareket ediyor Hakan Şükür: Benim de hiç hatam oldu demiyorum Güntekin Onay: Sergen 1 metre içerdeydi ve neredeyse StamICODEın belinden su aldı (LazioBesiktaş maçında) Güntekin Onay: Savunmada hata yapmazsak ikinci golü her an bulabiliriz, onun müjdesini vereyim buradan size Ahmet Çakar: Beşiktaş, ChelseICODEyi yarımsıfır bile yense tur atlayacak (LazioBesiktaş maçı sonrası) Ahmet Çakar: Eğer Ali Okumuş ben o ikinci sarı kartı VictoriaICODEya yok de yana geçen KorayICODEa gönderdim deseydi tüm Türkiye ona enteresan yerleriyle gülerdi Show Radyo Sunucusu: ZagoICODEnun saçsız kafasından kayan top sürat kazanıyor (GençlerbirliğiBeşiktaş maçında) Turgay Şeren: İkinci gol de BoerICODEun ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de BoerICODEun şeyinden oldu Güven Sazak: Ne söylentisi? Aziz YıldırımICODEın başkan adayı olacağını kör sultan bile duydu (Aziz ŞimşekICODEın her tarafta namzet olacağı yönündeki söylentiler hakkında fikri sorulunca) Erman Hoca: Şu lahza hangi aydayız? Ramazan Ramazan deyince insanın aklına ne gelir? Pide Başka ne kazanç başka? Fırıncı küreği Tak altına sokarsın alırsın pideyi Şansal Abi: Aman hocam! Haşmet Babaoğlu: 70 dakikada Fenerbahçeliler Yusuf Yusuf diye bağırıyorlardı Erman Öğretmen: Ben sana yana kazanç Şansal bi korum, seni kaleye sokarım! Şansal Abi: Aman hocam! Erman Öğretmen: KemalICODEe yapılacak en küçük bir itme Kemal'i iter kaynak:netneticom