Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Futbol Dünyasındaki Ünlü İsimlerin Akıllara Kazınan Komik Cümleleri

Futbol Dünyasındaki Ünlü İsimlerin Akıllara Kazınan Komik Cümleleri

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
s-569b8e4132e46142b94b14d76573e21b445d37cb.jpg

Kimi latife, kimi gaf! İşte futbol dünyasının ünlü isimlerinin söylediği birbirinden enteresan cümleler. ????

''Türkiye'ye yabancı teknik yönetici getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak?''

Türk futbolunun yaşayan efsanesi Yılmaz Vural'dan inciler... ????

''Saç halimi Pogba üzere yaptım, kız arkadaşım benden nefret ediyor.''

Bir Twitter kullanıcısının bu yorumu üzerine Pogba o klas vuruşlarından birini yaparak topu doksana gönderiyor: ''Kız arkadaşını değiştir dostum, saçlar kalsın!''

''Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin birtakım şeyleri anlamasını beklememeli.''

Mihajlovic'in bu eleştirisi üzerine futbol dehası Mourinho beklenileni yaptı, karşılık vermekte gecikmedi:  ''Jokey olmak için evvel at mı olmak gerekli?''

Muhabir: Karına doğum gününde ne aldın?

Zlatan İbrahimoviç: ''Hiçbir şey. O aslında Zlatan'a sahip!''

Hami Mandıralı: ''Bunca yıllık futbol hayatım boyunca şunu anladım ki, gol atmadan maç kazanılmıyor.''

Biraz da ideoloji... ????

''Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Zira her şeyden evvel Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz.''

Samet Aybaba maç sonu samimi açıklamalarda bulunuyor... Keşke PSG de bu türlü düşünseydi. ????

''Barcelona harika tiyatrolarıyla tam bir kültür kenti. Bu çocuk da oyunculuğu uygun öğrenmiş.''

Elbette bu kelamın sahibi Jose Mourinho! Chelsea'nin başındayken Barcelona'ya yenildikleri maçtan sonra, rakip oyuncunun kırmızı kart görmesine sebep olan Messi'nin oyunculuk yeteneklerine atıfta bulunuyor. ????

Futbol, basketbol, voleybol, at yarışı hatta Formula 1... Dünyanın maçı Bilyoner'de!

Sen de çabucak oyna!

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt