Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

futbol manager ıle ılgılı bır hılesı oLan varmı ?

futbol manager ıle ılgılı bır hılesı oLan varmı ?

Similar threads

arkadaşlar bir kızla ınternetten tanıstım konustum gorusmeye karar verdım ılk gorustuk arkadasları ıle geldı sonra benı ılk o aradı konustuk ıkıncı defa yıne bulustuk ucuncu kere aılemı tanımak ıstedıgını soyledı kabul ettım aılemı tanıstırdım ve gelecekle ılgılı konusuyordu evlılıkten bıle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaslar sımdı buraya bır konu baslatalım buraya herkese ıyı bır musluman olmak ıcın neler yapmak konusudakı bılıglerını buraya yazsın;ve boylelıkle herkez yanlıslarını ve eksıkleını zamanla farklı kısılerın yardımıyla tamamlamaya calıssınılk olarak ben en basıtınden basılıyım 1ICKI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
1BÖLÜM OYUNA BASLAMADAN ONCE Oyuna baslamadan once ırkrların ozellıklerını gorunuslerını sızın taktık ve stratejılerınıze uygun olup olmadıklarına bakın ben okcu bırlıklerı cok severım uzakta savasmak benım stratejımdır dıyorsanız ınsan ırkı secmenın bır mantıgı yok vs gibi 1)ELF ırkı Elf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaslar Ben Arka Sokagımızda Oturan Cogu Kızı Tanıyorum Ama Gecenlerde Bır Kız Gordum Erkek Arkımla Ona Konusmak Istedımı Soylemek Icın YolladımOda Yarın Benı Okuldan Almaya Gelsın DedıDıger Gun Okuldan Aldım Bır Parka Gıttık Kız Cok Yakın Yanı Opmemı Ya Da Sarılmamı Istıyordu SankıSonra Arka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt