Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

futbolcu olmak için hangi okulda okumak gerek

Hoş geldin! flack6671 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
futbolcu olmak için hangi okulda okumak gerek
0
63

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Yakınınızdaki bir kulubün alt yapıdan futbolcu yetiştirme olanağı varsa minik yaşta ailenizle birlikte başvurun, size yol göstereceklerdir

Bir diğer yol da, oynadığınız bir mahalle takımında dikkat çekerek çağrılmanızdır Lakin unutmayın oysa sporun her dali bununla birlikte eğitim de gerektirir

Eğtiminizi ihmalkârlık etmeyin ve ayrıca spor, futbolcuların hayatı, ilgilendiğiniz sporun tarihçesi vb konularında kitaplar bulup okuyun

Futbolcu Edinmek İstiyenlerin Ayrıntılı bilgi için başvurulabilecek yerler:

İlgili Eğitim Kurumları
Türkiye Meslek Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Meslek Veri Merkezi
Bünyesinde Meslek Veri Merkezi bulunan Türkiye Meslek Kurumu İl ve Şube Müdürlükleri
Türkiye Futbol Federasyonu
Acemi ve Profesyonel Futbol Kulüpleri
Gençlik ve Spor Müdürlüğü *

Similar threads

Yakınınızdaki bir kulubun alt yapıdan futbolcu yetiştirme olanağı varsa kucuk yaşta ailenizle birlikte başvurun, size yol gostereceklerdir Bir başka yol da, oynadığınız bir mahalle takımında dikkat cekerek cağrılmanızdır Ama unutmayın ki sporun her dali aynı zamanda eğitim de gerektirir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İyi Bir Futbolcu Olmak İçin Ne Yapılmalı İyi Bir Futbolcu Olmak İçin yapılması gerekenler GÖREVLER Dayanıklılık, hız, fizikkondisyon ve psikolojik olarak karşılaşmalara hazırlanır Spor eğitimcisi (Antrenör) veya teknik direktörün hazırladığı antrenman programları çerçevesinde kişisel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
ANİMATÖRLÜK IŞ EĞİTİMİNİN VERİLDİĞİ YERLER Mesleğin eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığına emrindeki Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumlarında Misafir Etme hizmetleri alanı animatörlük dalında, keza Milli Eğitim Bakanlığına emrindeki Mesleki ve teknik eğitim mektep ve kurumlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
İyi Bir Futbolcu Olmak İcin Ne Yapılmalı İyi Bir Futbolcu Olmak İcin yapılması gerekenler GOREVLER Dayanıklılık, hız, fizikkondisyon ve psikolojik olarak karşılaşmalara hazırlanır Spor eğitimcisi (Antrenor) veya teknik direktorun hazırladığı antrenman programları cercevesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Remayözcü,Remayözcü nedir,Remayözcü Mesleği,remayözcü hakkında veri, remayözcü elde etmek için, remayözcünün görevleri, remayözcünün özellikleri, remayözcü mesleği hakkında data,nasıl Remayözcü olunur, Remayözcü Mesleği ve Özellikleri Remayözcü; remayöz makinesini kullanarak, dikime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt