Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Futbolcu Özer Hurmacı'ya eşinden dava! Servetinin...

Futbolcu Özer Hurmacı'ya eşinden dava! Servetinin...
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
futbolcu_ozer_hurmaciya_esinden_dava_servetinin_1636371134_2384.jpg

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Özer Hurmacı, astroloji haritalarına bakıp “Beni aldatıyorsun” diyerek üzerinde baskı kurmakla suçladığı eşi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açtı.

Bir periyot Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'da oynayan futbolcu Özer Hurmacı, geçtiğimiz günlerde astroloji haritalarına bakıp "Beni aldatıyorsun" diyerek üzerinde baskı kurmakla suçladığı eşi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açtı. Genç bayan da iftiraya uğradığını öne sürerek 30 milyon tazminat ile kendisi ve 3 çocuğu için toplam 75 bin lira nafaka istedi. Mihriban Hurmacı bu sefer eşinin 20 gayrimenkulü, birçok motorlu aracının olduğunu ve kira gelirlerinin bulunduğunu tez ederek 50 bin liralık 'katılma alacağı' davası açtı.

Evlilik mukavelesi yapmadıklarını sav eden bayan, mal varlığında hakkı olduğunu, üçüncü bireylere satışının önlenmesini istedi. Ünlü futbolcu ise ortalarında mal ayrılığı mukavelesi olduğunu belirterek şöyle dedi: "Bir otomobilim var. Gayrimenkulleri evlenmeden evvel aldım. Mihriban Hurmacı'ya verdiğim mesken 10 milyon lira pahasında."

858,497Konular
982,127Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt