Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Futbolda Efsane Sözler

Futbolda Efsane Sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Futbolda Efsane Sözler

Sinisa Mihajlovic: Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli
Jose Mourinho: Jokey olmak için önce at mı elde etmek gerekir?

Futbol basittir Şiddet olan basit futbol oynamaktırJohan Cruyff

Pele'den Maradona'ya: Allah vergisi bir yeteneği var Bu yüzden hep şanslı oldu Hayatında bütün olan bitene karşın hala onunla sözleşme imzalayan halk var Eğer bu ahali daha bilinçli olsalardı bunu yapmazlardı

Maradona'dan Pele'ye: Pele kimin umurunda O bundan böyle bir müzeye ait

Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım
Bir milli maçı anlatan İlker Yasin'in, birincil dakikalarda bir gol yiyen kaleci Hayrettin Demirbaş'a olan serzenişi

Barcelona, muhteşem tiyatrolarıyla bir kültür kenti Bu çocuk da artistliği iyi öğrenmiş
Mourinho'dan, o dönem Chelsea forması giyen Del Horno'nun oyundan atılmasına neden olan Lionel Messi'ye

Tanrı beni gol atmam için gönderdiRomario

Normal koşullar altında Porto şampiyon olacaktır; olağandışı koşullar aşağı, Porto yine kazanan olacaktırJose Mourinho

Hayal edebilirseniz, gerçekleştirebilirsinizAlex de Souza

Çocuk bakıcılığı yapmaktan takımını şampiyon yapamıyorJose Mourinho'dan Arsene Wenger'e

Türk gazetelerindeki tek içten şey tarihtirHaim Revivo

Hiçbir kuvvet beni bu stadda 25000 kişi olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım
Galatasaray mağlubiyeti sonrası Milan kaptanı Paolo Maldini'nin sözleri

Eğer beyaz mendiller sizin için sallanıyorsa artı endişelenmeyin, başkanınız size sahip çıkar Oysa beyaz mendiller başkan için sallanıyorsa siz en iyisi mi yeni bir yer bulunBobby Robson

Top bizdeyken onlar gol atamazJohan Cruyff

Galatasaray'ı sevmeyen ölsünAli Tanrıyar (Eski Galatasaray Başkanı)

Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundurGary Lineker

* Yeniler
* Günün Manşetleri
* Haftanın Manşetleri

98
5 oy
13
yorum
Spor Dünyasından Efsane Sözlerbi Nevi Futbolun Cet Sözleri )
(126 gün önce eklendi)
Maradona , Galatasaray , futbol , Mourinho , Pele
gunel azeri | G1016, Azerbaycan
Galatasaray Galatasaray
eline sağlık durumu hadi ordan!

* açıklama yap
* arkadaşına yolla
* şikayet et

Sinisa Mihajlovic: Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli
Jose Mourinho: Jokey edinmek için önce beygir mı olmak gerekir?

Futbol basittir Güç olan kolay futbol oynamaktırJohan Cruyff

Pele'den Maradona'ya: Allah vergisi bir yeteneği var Bu yüzden hep şanslı oldu Hayatında bütün olan bitene karşın hala onunla anlaşma imzalayan millet var Eğer bu ahali daha bilinçli olsalardı bunu yapmazlardı

Maradona'dan Pele'ye: Pele kimin umurunda O artık bir müzeye ait

Yapma Hayrettin daha kadroları saymadım
Bir ulusal maçı anlatan İlker Yasin'in, ilk dakikalarda bir gol yiyen kaleci Hayrettin Demirbaş'a olan serzenişi

Barcelona, müthiş tiyatrolarıyla bir kültür kenti Bu çocuk da artistliği iyi öğrenmiş
Mourinho'dan, o dönem Chelsea forması giyen Del Horno'nun oyundan atılmasına neden olan Lionel Messi'ye

Tanrı beni gol atmam için gönderdiRomario

Alışılagelmiş koşullar aşağı Porto kazanan olacaktır; olağandışı şartlar aşağı, Porto tekrar şampiyon olacaktırJose Mourinho

Düş edebilirseniz, gerçekleştirebilirsinizAlex de Souza

Çocuk bakıcılığı yapmaktan takımını kazanan yapamıyorJose Mourinho'dan Arsene Wenger'e

Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtirHaim Revivo

Hiçbir şiddet beni bu stadda 25000 birey olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım
Galatasaray mağlubiyeti sonrası Milan kaptanı Paolo Maldini'nin sözleri

Eğer beyaz mendiller sizin için sallanıyorsa fazla endişelenmeyin, başkanınız size sahip çıkar Ancak beyaz mendiller başkan için sallanıyorsa siz en iyisi mi yeni bir yer bulunBobby Robson

Top bizdeyken onlar gol atamazJohan Cruyff

Galatasaray'ı sevmeyen ölsünAli Tanrıyar (Eski Galatasaray Başkanı)

Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundurGary Lineker

Eğer azıcık çirkin olsaydım ne Pele'nin ne Maradona'nın adı hatırlanırdıGeorge Best

Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler, ben de futbolu bıraktımJohan Cruyff

Muhabir: İspanya'da başarılı olabilecek misin?
Maradona: Top orada da yuvarlak yok mi?

Eğer kolayı isteseydim Porto'da kalırdım Güzel mavi bir koltuk, Şampiyonlar Ligi kupası ve tanrı vardı Tanrıdan sonra da benJose Mourinho

Öldüğümde beni İnönü'ye gömün Pascal Nouma

En güzel gol, boş kaleye atılan goldürJohan Cruyff *

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt