Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fx 5700 sorunu

fx 5700 sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaslar fx5700 aldım ancak ekran özellikleri veya dosya özellikleri actığım zaman ekran kararıp tekrar eski haline geliyor ancak oyun vs oynarken bir sorun yok acaba karttamı sorun var yoksa baska bir sebebi olabilirmi garantiye göndereyimmi bir fikir verirseniz cok sevinirimcok canımı sıktı bu olay

Similar threads

arkadaşlar ben x1650 gecube ekran kartı aldım bir gün boyunca kullandım ama sabah pc yi açtığımda görüntü vermedibaşka bi ekran kartıyla çalışıyo ama bu çalışmıyo acaba power sorun olabilirmi? pc min özellikleri: amd 940pin 3500+ asus mv2tvm anakart 512mb 667mhz ram 120 sata samsung...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
arkadaşlar ben x1650 gecube ekran kartı aldım bir gün boyunca kullandım ama sabah pc yi açtığımda görüntü vermedibaşka bi ekran kartıyla çalışıyo ama bu çalışmıyo acaba power sorun olabilirmi? pc min özellikleri: amd 940pin 3500+ asus mv2tvm anakart 512mb 667mhz ram 120 sata samsung...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Arkadaslar, Abit IC7G anakart ve Corsair 1GB XMS DDR400 Memory ile sistemimi yeniledim Islemcim P4 24 Anakart ile birlikte kasamida degistirdim yeni powersupply olmus oldu sistemde ayrica CPU faninida degistirdim Bunlari ben yapmadim gunde en az 5 tane sistem kuran bir arkadasim yapti benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşar ya size birşey danışacağım bana bilgileriniz doğrultusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ben hiç birşey anlamadım bu işten Öncelikle Makinam şu : İNTEL PENTIUM DUAL 280Ghz 533 Mhz FSB 2X1MB LGA775 BOX ( ÇİFT ÇEKİRDEKLİ) • 512 MB DDR2 533 MHZ RAM • 256 MB GEFORCE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt