Gabriel Garcia Márquez'in Sozleri
1 Seni sen olduğun icin değil, seninle birlikte olduğumda ben olduğum icin seviyorum
2 Hic kimse gozyaşlarını hak etmez, onlara layık olan kişi ise seni ağlatmaz
3 Sen istediğinde sana aşık olmaması, sana aşık olmadığı anlamına gelmez
4 Gercek arkadaş, elini tutan, kalbine dokunandır
5 Birisine yabancılaşmanın en kotu bicimi yanında oturuyor olup ona hic bir zaman ulaşamayacağını bilmektir
6 Hic bir zaman gulumsemekten vazgecme, uzgun olduğunda bile! Gulumsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin
7 Tum dunya icin sadece bir kişi olabilirsin fakat bazıları icin sen bir dunyasın
8 Zamanı onu seninle birlikte gecirmeye hazır olmayan biriyle gecirme
9 Belki de Tanrı uygun kişiyi tanımandan once yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdığında minnettar olman icin istedi
10 Bittidiye uzulme, yaşandıdiye sevin
11 Her zaman seni uzecek birileri olacaktır, yapman gereken insanlara guvenmeye devam etmek, kime iki defa guveneceğine daha fazla dikkat etmektir
12 Birini daha iyi tanımadan ve bu kişinin senin kim olduğunu bilmesinden once kendini daha iyi bir kişiye donuştur ve kim olduğunu bilerek kendine guven
13 Kendini cok zorlama, en guzel şeyler onları en az beklediğinde olur
Yaşanan Her Şeyin Bir Sebebi Vardır
1 Seni sen olduğun icin değil, seninle birlikte olduğumda ben olduğum icin seviyorum
2 Hic kimse gozyaşlarını hak etmez, onlara layık olan kişi ise seni ağlatmaz
3 Sen istediğinde sana aşık olmaması, sana aşık olmadığı anlamına gelmez
4 Gercek arkadaş, elini tutan, kalbine dokunandır
5 Birisine yabancılaşmanın en kotu bicimi yanında oturuyor olup ona hic bir zaman ulaşamayacağını bilmektir
6 Hic bir zaman gulumsemekten vazgecme, uzgun olduğunda bile! Gulumsemene kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin
7 Tum dunya icin sadece bir kişi olabilirsin fakat bazıları icin sen bir dunyasın
8 Zamanı onu seninle birlikte gecirmeye hazır olmayan biriyle gecirme
9 Belki de Tanrı uygun kişiyi tanımandan once yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdığında minnettar olman icin istedi
10 Bittidiye uzulme, yaşandıdiye sevin
11 Her zaman seni uzecek birileri olacaktır, yapman gereken insanlara guvenmeye devam etmek, kime iki defa guveneceğine daha fazla dikkat etmektir
12 Birini daha iyi tanımadan ve bu kişinin senin kim olduğunu bilmesinden once kendini daha iyi bir kişiye donuştur ve kim olduğunu bilerek kendine guven
13 Kendini cok zorlama, en guzel şeyler onları en az beklediğinde olur
Yaşanan Her Şeyin Bir Sebebi Vardır