Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gaffur ve unutamayacaklarımız

gaffur ve unutamayacaklarımız
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
gaffur ve unutamayacaklarımız Gaffurun En Çok hit alan replikleri ; * sen benim arkadaşlarımı begenmüyormüsün?? * Bi akşam bize gelsene? * Bana Nie haber verilmiyorrr!? * Çöpü almaya kapıya geliyorum, Çalıyorum çalıyorum açmıyorsun Ne Üçgenin Taban Olmayan Kenarı ? * Aleme Akalım * Anladın sen anladın * Gelsen Tam süper olacak * Cafede takılalım mı? * Gaffur Kendi Kendine söyle der; Gidelim Gaffur * Beni niye eklemedin?? Beni beğenmiyor müsün?? * olur mu canımyani aşk olsungerçekten böle düşüncelerim yokturbir anda aklımdan giermiş yoksa başka bişi yok yani * Ölümüne KankayıZZZZZ * Saçlarını uzatsan süper olcak * Gözüne noldu? * Ne o Bi Sakıncasımı var?!?! * Beni beğenmiyormusun? * Nasılım ?!?! * Bize niye gelmedin? Bizi beğenmiyormusn? * Beni niye çagırmadın Beni beğenmiyormusun? ? * * Gaffur Aksoy Kimdir; * Gaffur 1 anasi 1 babasi 2kız kardeşiyle yaşıyan kapıcıdır (kapıcının ogludur ) (fasla veri değil) * Hobileri ; * 1 hobisi, beğendiği cinayet haberlerinin koleksiyonunu yapar * 2 hobisi, dans etmek (electric boogie)(kendisini açıklama ediş tarzıymış, babası o kadar diyor)  

858,505Konular
982,712Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt