nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Galatasaray Fenerbahçe Derbi Geyikleri
GSFb derbisi tekrar tekrar çok renkli yaşanıyor BU şart son dönemde sosyal medyayı da etkiliyor tabi GalatasarayFenerbahçe derbileri sonrasında sanal alemde dolaşan geyikler
Siz Arena'da galibiyeti kutlarsınız, Biz Kadıköy'de Şampiyonluğu
Burası kadıköy burdan çıkış yok diyenler kendileri sahaya gömüldü kendileri çıkamadı
Galatasaray; 13 yıldır Kadıköy de Fenerbahçe'yi yenemiyormuş O da bir şey mi Fenevbahçe 107 yıldır Galatasaray'ın sahasında kupa alamıyor
İntikam, soğuk yenen bir yemektir
Ağlayacaksanız oynamayalım beyler?
Fenerbahçeli taraftarlar şampiyon olduklarını sanıp polis araçlarını ters çevirdi
Lütfen evinizideki teneke ya da pet şişeleri sokaklara atmayın , Fenerbahçeliler onu kupa sanıp müzelerine koyuyor
Ne ayıp ya, misafir evdeyken ev sahibi çıkıp gider mi? daha kupa kaldıracaktık
Arkadaşlar tabanca atmayın demiyorum, ağır silahlar kullanmayın en azından Tank sesi duydum demin Yapmayın
1 Ligde benzer sezon 2 kez lig şampiyonu olan takımın adı GALATASARAY! *
GSFb derbisi tekrar tekrar çok renkli yaşanıyor BU şart son dönemde sosyal medyayı da etkiliyor tabi GalatasarayFenerbahçe derbileri sonrasında sanal alemde dolaşan geyikler
Siz Arena'da galibiyeti kutlarsınız, Biz Kadıköy'de Şampiyonluğu
Burası kadıköy burdan çıkış yok diyenler kendileri sahaya gömüldü kendileri çıkamadı
Galatasaray; 13 yıldır Kadıköy de Fenerbahçe'yi yenemiyormuş O da bir şey mi Fenevbahçe 107 yıldır Galatasaray'ın sahasında kupa alamıyor
İntikam, soğuk yenen bir yemektir
Ağlayacaksanız oynamayalım beyler?
Fenerbahçeli taraftarlar şampiyon olduklarını sanıp polis araçlarını ters çevirdi
Lütfen evinizideki teneke ya da pet şişeleri sokaklara atmayın , Fenerbahçeliler onu kupa sanıp müzelerine koyuyor
Ne ayıp ya, misafir evdeyken ev sahibi çıkıp gider mi? daha kupa kaldıracaktık
Arkadaşlar tabanca atmayın demiyorum, ağır silahlar kullanmayın en azından Tank sesi duydum demin Yapmayın
1 Ligde benzer sezon 2 kez lig şampiyonu olan takımın adı GALATASARAY! *