Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray Fiorentina Dostluk Maçı Ne Zaman biliyor musunuz
Galatasaray Fiorentina Dostluk Maçı Ne Vakit biliyor musunuz Merhaba arkadaşlar acaba aranızda Galatasaray Fiorentina Arkadaşlık Maçı Ne Süre bilen var mı ? lütfen Galatasaray Fiorentina Arkadaşlık Maçı Ne Süre bilen varsa yazsın bana
Galatasaray Fiorentina Arkadaşlık Maçı 8 Ağustos
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, İtalya'nın Fiorentina takımı ile 8 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da dostluk maçı yapacak
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Telekom Arena'da yapılacak karşılaşmanın saat 2200...
Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Ne Vakit haberdar olan var mı Selamlama insanlar acaba aranızda Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı Ne Zaman bilen var mı varsa bana ivedi olarak yazsın maç tarihini merak ediyorum
Galatasaray Fiorentina Dostluk Macı 8 Ağustos
Yeni sezon hazırlıklarını surduren Galatasaray, İtalya'nın Fiorentina takımı ile 8 Ağustos Carşamba gunu İstanbul'da dostluk macı yapacak
Kulubun internet sitesinden yapılan acıklamada, Turk Telekom Arena'da yapılacak karşılaşmanın saat...
Milan Macvan Boyu Kaç biliyor musunuz Merhaba arkadaşlar galatasaray basketbol takımının yeni transferi Milan Macvan Boyu Kaç merak ediyorum Milan Macvan Boyu Kaç bilen varsa bana yazsın lütfen
Başakşehir UEFA Konferans Ligi A kümesi ikinci maçında meskeninde İtalyan devi Fiorentina ile karşı karşıya gelecek.Başakşehir kümedeki birinci maçında deplasmanda Hearts'ı 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.
Fiorentina kümedeki birinci maçında Rigas Skola ile karşılaştı.İtalyan takımı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.