Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Galatasaray İle İlgili Güzel Sözler-galatasaray sözleri

Galatasaray İle İlgili Güzel Sözler-galatasaray sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gs İle İlgili Güzel Sözler

Şayet bir gün başkaları da süper kupayı kazanır Ne dersiniz hoş olmaz mı?

Cimbomlu arkadaşlarFenerliler bize müteşekkir Biz olmasak avrupa takımlarını seyredemeyecekler

1905'te doğdu aşkımız, sarıkırmızı akar kanımız, Cimbombom feda olsun sana canımız Ölene kadar daima yanındayız

Avrupa fatihisin galatasaray Türkiyenin gururusun galatasarayGökte yıldızsın gönüllerde ay Bu senede şampiyonsun Galatasaray

Cimbombom diyerek sana yüz koyduk, sarının yanında kırmızı koyduk, yıllardan beridir daima senin olduk, cimbombom sen bizim herşeyimizsin

CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM

ASLAN TERBIYE EDEN FENERBAHCELI TARAFTARIN NE HALE GELDIGINI BIRAK TURKIYEYI DUNYA GORDU SEN FAKAT KUCUK BIR KANARYASIN ASLANLA UGRASMAK SENIN NEYINE

ISTERSEN EGLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA ISTERSEN GIRISELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA LAYLAY LAYLAY LAYLAY

NASIL ANCAK BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YUKSEL TAA ARSA DEĞIN SANLI GALATASARAY

SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI ,SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI

ADANA CEYHAN CÜMBÜR CEMAAT CIMBOMLU HADE SENDE UYAN

KALPLERDE YILDIZ,GONULLERDE AY, SAMPIYONSUN GALATASARAY

BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL

ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ KUKRE GALATASARAYIM *

858,512Konular
980,889Mesajlar
30,749Kullanıcılar
Üst Alt