Çaykur Rizespor Lideri Tahir Kıran, 4-2 kaybedilen Galatasaray maçının akabinde maçom hakemi Ümit Öztürk'e reaksiyon gösterdi ve çok konuşulacak paylaşımlara imza attı. Ayrıntılar içeriğimizde ????
Spor Toto Muhteşem Lig 'in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor 'u 4-2 mağlup etmeyi başardı.
Maçın akabinde Çaykur Rizespor cephesinden maçın hakemi Ümit Öztürk'e reaksiyonlar yağdı.
Çaykur Rizespor Teknik Direkötürü Bülent Korkmaz, Ümit Korkmaz için "Bize verilen penaltı, Galatasaray'a verilir miydi?" diyerek reaksiyonunu gösterdi.
Çaykur Rizespor Kulübü Lideri Tahir Kıran, maçtan sonra hakem Ümit Öztürk'le ilgili toplumsal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlar yaptı.
????
????
Hızını alamayan Tahir Kıran, TV100'e konuştu ????
'Ben artık kimseye güvenmiyorum. Barış olsun, futbol alanda oynansın dedikçe, işin cılkını çıkardılar. Ligin 3. haftasından beri, bunları yaşıyoruz. Artık kâfi. 2-1 galipken maçı aldılar, 4-2 oraya verdiler. Galatasaray hak ederek alsa, ağzımı açmazdım. İlk maçta olduğu üzere Galatasaray tekrar hak ettiği bir maçı kazanmadı. Grubumu tebrik ederim. 10 numara oynadılar. Çok güç bir deplasmanda oynadık. Stat Galatasaray - Fenerbahçe maçı üzere doluydu. Bırakın futbol oynansın, kazanan da kazansın. Bu kadar ucuz değil!''
Sert sözlerine devam eden Tahir Kıran,
'İstediğin kadar bağır, ya ceza alıyorsun ya da bağırdığınla kalıyorsun. Allah bunları bildiği üzere yapsın. Artık bezdik! İnsanların emeklerini çalmayın! Benim içinde geçerli, Göztepe için de geçerli! Onlara yapılanları da gördük. Galatasaray'ı kurtarmanıza gerek yok. Galatasaray kendi kendini kurtarır! Bir haftadır bu maça hazırlandık, bu grubu nasıl toparlayacağız. Baiano'yı eline vurdun diye attın' tabirlerini kullandı.