Galatasaray Msn Nikleri galatasaray, msn nikleri, süper nikleri, iletiler, en yeni, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili melekler, Galatasaray taraftarı meleklerimiz için galatasarayla ilgili msn nikleri ekliyoruz *Bas Koymusuz Cimbombom''un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombomavrupa''da Destan Yazdi Aslanlar, *Bas Koymusuz Cimbombom''un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombomavrupa''da Destan Yazdi Aslanlar, fatih''in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom! *Fenerbahceli Misin? Allah Baska Tasa Vermesin(!) *Herkes Fenerli Dogacak Lakin Birgun Cümbür Cemaat Cimbomlu Olecek *Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli *Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa''yi Kazanir Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi? *Cimbomlu Arkadaslarfenerliler Bize Mutesekkirbiz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler *1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Dek Her Zaman Senin Yanindayiz *Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis *Avrupa Fatihisin GalatasarayTürkiyenin Gururusun Galatasaray Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray *Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Daima Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin *Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray *Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Ülkü Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu Sen Ama Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine *Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla Laylay Laylay Laylay *Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *StadlardaIsmim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas''im Icin, Oyle *Bir Sevda Oysa Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor! *Nasil Ama Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray *Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi *Fenerli Elde Etmek Ayip Degil, Yeterki Caktirma *Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan *Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray *Cim Bom Bom''um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim