Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Galatasaray Olağanüstü Seçime Gidecek

Galatasaray Olağanüstü Seçime Gidecek

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-98865518233a2f3feef7b9b5028472543f1d304a.jpg

Galatasaray Kulübünde Burak Elmas yönetimi idari istikametten ibra edilmedi. Kulüp Lideri Elmas yaptığı açıklamada tüzük gereği olağanüstü seçimli genel konsey kararı alacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün 26 Mart Cumartesi günü saat 10:00'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başlayan Olağan Genel Konseyi yaklaşık 22 saat sürdü. Hem eski lider merhum Mustafa Cengiz yönetiminin son periyodunun, hem de Burak Elmas yönetiminin ibra edilip edilmeyeceği sabaha karşı muhakkak oldu.

OdaTV'nin aktardığına göre Mustafa Cengiz yönetiminde geçilen 2021'in birinci yarısı idari ve mali açıdan ibra edildi. Galatasaray'da 2021 yılı Burak Elmas'ın 6 aylık dönemi idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ise ibra edildi.

Burak Elmas: 'Seçime gideceğiz'

Burak Elmas ise, 'Hakkınızı helal edin. Tüzüğümüzün gereği olarak önümüzdeki hafta kararı uygulamaya sokup seçime gideceğiz. Hepinize teşekkür ederim' dedi.

Osman Tanburacı salondan çıkarıldı ????

Hayatta olan Dursun Özbek'e rahmet dilendi: "Ben yaşıyorum yahu"

Genel Kurul'da dikkat çeken öbür bir an daha yaşandı. Üye Cahit Göncü, merhum lider Mustafa Cengiz'i anarken, ezkaza Dursun Özbek'i andığını söyledi. Dursun Özbek ise ayağa kalkarak 'Ben yaşıyorum yahu' dedi.

????