Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Galatasaray'ın Toplantısında Buyuk Kriz

Galatasaray'ın Toplantısında Buyuk Kriz
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Galatasaray'da Buyuk Kriz

6 Eylul Carşamba gunu Turk Telekom Arena'da yapılan yonetim kurulu toplantısında buyuk bir krizin yaşandığı iddia edildi

Galatasaray'ın TT Arena'da yaptığı yonetim kurulu toplantısında Refik Arkan ve Adnan Ozturk arasında buyuk bir kriz yaşandı Adnan Ozturk'un yaptığı konuşmanın ardından gerilen ortamı başkan Unal Aysal da sakinleştiremedi

Rutin işlemler bittikten sonra soz alan Başkan Yardımcısı Adnan Ozturk, “Bizi boş yere buraya neden topluyorsunuz! Tum konuştuğumuz şeylerin toplamı 40 bin euro Ben 22 senedir milyar dolarlık bir şirketin yonetimindeyim, yonetim kurullarının ne işe yaradığını bilirim Bizi oyalamak icin 40 bin euroluk basketbol sezon acılışı yonetime getiriliyor, milyon euroluk transferler, şirket işlemleri yangından mal kacırırcasına gizlice imzalanıyor Hani kurumsallaşacaktık, nerede kaldı soylenen şeffaflık Bu gundemi hazırlayanların bu soruya cevap vermeleri gerek diye yaptığı sert cıkışa mali işlerden sorumlu diğer Başkan Yardımcısı Refik Arkan aynı sertlikte, “Bu işler boyle gelmiş boyle gider diye cevap verdi

Başkan Unal Aysal ise toplantıyı terk etti