Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Galaxy S5 guvenlik kodunu unuttum

Galaxy S5 guvenlik kodunu unuttum
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Akıllı telefon denince gercekten akıllı olmasını bekliyor hani insan Samsung Galaxy S5 işte bu beklentiye cevap veriyor Diyelim ki telefonunuza guvenlik icin bir ekran kilidi uyguladınız ama hafızanız sizi yarı yolda bıraktı ve kilit şifresini unuttunuz Korkmayın ne formata gerek kalıyor ne de telefonu sıfırlamaya Akıllı telefon dedik adı ustunde Sizin ekran kilidini unutmanız ihtimaline karşı gereken tum tedbirleri almış

Şoyle ki Samsung Galaxy S5'inizin guvenlik kodunu unuttunuz ve telefonunuzu acamıyorsunuz Yapmanız gereken bir kac kez deneme yapmak Yanılmıyorsam 5 hatalı denemenin ardından Samsung size alternatif yontemler sunuyor 1 seceneğiniz acil arama, 2 seceneğiniz Google hesabınız ile giriş yapmak, 3 secenek ise alternatif şifre girmek

imagesgalaxys5guvenlikkodunuunuttum5b03398822749

Eğer ki telefonunuza Google Plus hesabınızla giriş yapmış iseniz hemen kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte bağlantı yapın ve ekran kilidi ayarlarına ulaşıp sorunu ortadan kaldırın

imagesgalaxys5guvenlikkodunuunuttum5b0339898d922

Yok eğer Google Plus girişi yapmadıysanız yapmanızı umit ettiğim son şey alternatif bir şifre oluşturmuş olmanız ve bu şifreyi halen hatırlıyor olmanız

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt