Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Galeta Unu Yapımı

Galeta Unu Yapımı
0
139

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Galeta Unu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*Bayat ekmek

Galeta Unu Yapımı Tarifi Yapılışı Bayat ekmekleri atmak yerine böyle değerlendirmeyi seviyorum
Bayatlayan ekmekleri küçük küçük doğrayıp fanlı fırında kurutuyoruz dikkat edelim fazla kızarmasın Kuruyan ekmekleri derece derece robottan geçirelim Sonradan elekle bir vahşi eleyelim galeta unumuz hazırlanmış Buz dolabında saklayabiliriz
*

Similar threads

Galeta Unu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Bayat ekmek Galeta Unu Yapımı Tarifi Yapılışı Bayat ekmekleri atmak yerine böyle değerlendirmeyi seviyorum Bayatlayan ekmekleri küçük küçük doğrayıp fanlı fırında kurutuyoruz dikkat edelim çok kızarmasın Kuruyan ekmekleri azar azar robottan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Evde Galeta Unu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Bayat ekmek *Süt süzgeci *Bardak *Fırın tepsisi Evde Galeta Unu Yapımı Tarifi Yapılışı Bayat ekmeklerin içlerini tepsiye ufalayalım, tercihen fanlı fırına sürelim ,düşük ayarda ekmekler kuruyana kadar bekletelim, ben biraz pembeleştirdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bayat Ekmekten Galeta Unu Tarifi İçin Malzemeler *Bayat ekmek Bayat Ekmekten Galeta Unu Tarifi Yapılışı Evde kalan bayat ekmekleri değerlendirmek için çok güzel bir yol ,önce ekmekleri küçük küçük parçalara ayırıyoruz ,sonra fırında iyice kızartıyoruz, yanmamasına dikkat ediyoruz ,arada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Galeta Unu Tarifi İçin Malzemeler *Bayat somun ekmek(başka ekmek çeşitleri ile yapmıyorsunuz) *Yağlı kağıt *Tepsi Galeta Unu Tarifi Yapılışı Evet bugün bayat ekmeğim vardı 3 günlük onu galeta unu yaptım işte tarifi Yağlı kağıdın üzerine somun ekmekleri parçala kopart boyut olarak ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Galeta Unu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Birikmiş bayat ekmekler Galeta Unu Yapımı Tarifi Yapılışı Bayatlamış ekmeklerinizi çöpe atmayın Galeta unu almanıza da gerek yok Kendiniz çok basit bir şekilde evinizde yapın Hem maddi yönden de bir şey kaybetmezsiniz Bayatlamış ekmekleri elinizle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt